TRENDOVÝ BYT

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

P R E D A N É

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

V ponuke na predaj je pripravený 1 izbový byt na Laboreckej ulici v Humennom v ktorom prebehla kompletná rekonštrukcia, ktorá zohľadnila estetiku, maximálne využitie priestou a módnosť použitých materiálov, čím sa vytvoril nadčasový byt vhodný niele pre mladých dynamických ľudí, ale rovnako pre seniórov.

V rámci rekonštrukcie bola vymurovaná kúpelňa so sprchovacím kútom a WC, nové elektrické rozvody, omietky, podlahy, plastové okná so žalúziami, interiérové a vchodové dvere dvere, nová kuchynská linka.

ZARIADENIE POZOSTÁVA :

-  veľkej rozkladacej gaučovky, konferenčného stolíka, ktorý sa veľmi jednoduchou manipuláciou zmení na stôl jedálenký, obývačkovej zostavy, predsieňového nábytku, ktorý tvorí skriňa a komoda a  vyvýšeného stolíka so stoličkami 

- spotrebiče v záruke : práčka so sušičkou, chladnička s mrazničkou a funkciou No Frost, kompaktná elektrická rúra ( pečenie, grilovanie, mikrovlny ohrev ) sklokeramický indukčný varič

Byt je naozaj dokonalý a pripravený k okamžitému nasťahovaniu a užívaniu si pohodlia domova bez ďalšej práce a investícií.

K bytu prináleží pivnica.

V bytovom dome je nový výťah premávajúci z prízemia. Spoločné priestory sú zrekonštruované a čisté, čo svedčí o serióznych obyvateľoch. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest.

Prvá obhliadka sa uskutoční v pondelok 22.júla 2019 v popoludňajších hodinách.

Pre ďalšie informácie, ako aj dohodnutie času obhliadky ma kontaktujte prosím telefonický v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod.

Sme profesionálna realitná kancelária s najväčším počtom predajov v našom regióne. V spolupráci s našími kolegami z odboru  právneho, ekonomického a hypotekárneho sme pripravení riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, alebo predaja vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na našich profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Humenné

NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA
Predaj 77.950,- €
NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA

TUreality ponúka na predaj jednoizbový byt nachádzajúci sa v Humennom. Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 5.p. rekonštruovaného a zatepleného...

1-izbový byt 49 m2 Humenné
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ 1-IZBOVÝ BYT,ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA 77.950,- € 1-izbový byt 49 m2 Humenné predaj