Predaj garsónka, Rybničná ulica, BA III – VAJNORY, loggia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj garsónka, Rybničná ulica, Bratislava III – VAJNORY, 8 poschodie z 9 poschodí, v OV, PANEL, ZATEPLENÝ DOM r. 2016, výťah, celková plocha: 23,41m2 + 5m2 zasklená loggia, bez pivnice. TREBA VIDIEŤ! byt je po čiastočnej rekonštrukcii - plastové okno, murované jadro, kúpeľňa spoločná s WC (vaňa), kuchynka v chodbe – elektrická rúra a dvojplatnička, podlaha PVC/LINO. Vchod uzamykateľný na čip. Mesačné náklady 86,-eur/ 1 osoba + elektrika. Byt je situovaný v príjemnom prostredí, v okolí občianska vybavenosť, dostupnosť MHD - len 12 minút do centra. Parkovanie pri dome.

Cena: 57.000,- Eur, TREBA VIDIEŤ - Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. Cena zahŕňa: províziu RK za sprostredkovanie predaja, kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Zmluvy o zložení zálohy, Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. Možnosť kúpy aj na čiastočný HÚ.

Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás. Kontakt: , .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: , .

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vajnory

Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu
Predaj 109.000,- €
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu

Na predaj ponúkame útulný 1-izbový byt vo Vajnoroch, v novostavbe. Tento moderný byt je kompletne zariadený a pripravený na byvanie pre budúceho majiteľa. Byt disponuje samostatnou toaletou osadenou bokom od...

1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory / Široká
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE | Útulný byt v novostavbe, možnosť dvojizbového bytu 109.000,- € 1-izbový byt 32 m2 Bratislava - Vajnory
Široká
predaj