Prenájom, jednoizbový byt Liptovský Hrádok, ul. Prek...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom jednoizbový byt 32m2, v OV, v zateplenom panelovom bytovom dome v tichej lokalite v Liptovskom Hrádku, na ulici Prekážka. Byt sa nachádza na piatom poschodí zo šesť, s výťahom a je orientovaný na východ a západ. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Jadro je pôvodné so sádrokartónu a kúpeľňa so sprchovým kútom je oddelená od toalety.
V byte sa nachádzajú plávajúce podlahy. Byt má ústredné kúrenie s plechovými radiatormi. Byt sa prenajíma s následovným zariadením – kuchynská linka, elektrická rúra s plynovou varnou doskou, mikrovlnná rúra, práčka, chladniička, pohovka a dve postele v izbe. V chodbe sa nachádza vešiaková stena so skrinkami. Stúpačky nie sú menené (výmena v pláne ). K bytu prislúcha priestranná loggia a pivnica.
Spoločné priestory bytového domu prešli čiastočnou rekonštrukciou – vymenené okná, vchodové dvere s elektrickým vrátnikom. Byt sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Nájom je 350 Eur/mesiac vrátane energií. Z tejto sumy sa počíta 100 Eur na energie, v prípade vyššej spotreby majiteľ požaduje doplatok. Majiteľ požaduje pri podpise 2 mesačné nájmy ako vratný depozit. ID ponuky: LM-58483

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Liptovský Mikuláš