Prenájom veľký 1-izb.byt, BA II - Hradská ul., NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenájom veľký 1-izb.byt, BA II - Hradská ul., NOVOSTAVBA

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
1-izb.byt, celková plocha 51m2, z toho balkón 7m2. NOVOSTAVBA, zariadený, tichý byt v súkromnom uzavretom dvore.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Priestranný byt, pozostáva zo vstupnej chodby, veľká nepriechodná samostatná izba, samostatná kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s vaňou a toaletou, balkón. Vstup na balkón je z kuchyne.

STAV BYTU:
Novostavba. Kompletne zariadený - kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (rúra, sporák, digestor, chladnička s mrazničkou). Kúpeľňa s vaňou, umývadlom a zabudovanou toaletou. V byte je veľká vstavaná skriňa, vlastný kotol a podlahové kúrenie, klimatizácia, prípojky internetu a TV v každej izbe, videovrátnik, diaľkové otváranie vstupnej brány do dvora s videovrátnikom priamo z bytu, bezpečnostné dvere. Plávajúce podlahy v izbách, v ostatných miestnostiach dlažba a obklad.

BD je zateplený a má len 2 poschodia, dokopy sa v ňom nachádza 5 bytov. BD je na súkromnom dvore s elektrickou bránou na diaľkové otváranie.

Parkovanie priamo pred domom.

LOKALITA:
Byt sa nachádza na ulici Hradská, ktorá je spojnicou Ružinova a Vrakune. Výhodou je tiché prostredie, nakoľko bytový dom sa nachádza 100 m od najbližšej komunikácie v uzavretom areáli uprostred záhrad. V tesnej blízkosti bytového domu je zastávka MHD. V blízkosti projektu sa nachádza najväčšie obchodno-zábavné centrum Avion shopping park, Vrakunský lesopark, ako i cyklistický chodník vedúci popri Malom Dunaji až na hrádzu Dunaja.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom