Prenájom, jednoizbový byt Bratislava Karlova Ves, Do...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom jednoizbový byt na 2/9 poschodí v Bratislave IV. - Karlová Ves, Donnerova ulica. Byt ma celkovú plochu 33m2 s loggiou o výmere 7m2.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, izby, kuchyne so samostatnou odkladacou komorou, kúpelne so sprchovacím kútom a samostatného WC. V izbe je plávajúca podlaha, byt má plastové okná a bezpečnostné dvere. Kuchynská linka disponuje plynovou varnou doskou, plynovou rúrou a chladničkou s mrazničkou.
Vybavenie bytu: odkladacia skriňa vo vstupnej chodbe, stôl, skriňa a dve stoličky v izbe, skriňa v samostatnej veľkej komore, záclony/závesy. V byte je dostupná káblovka/internet od UPC, ako aj pevná telefónna linka Telekom. Internet a pevná linka nie sú zahrnuté v cene prenájmu. Loggia sa tiahne popri celej dĺžke bytu a ponúka pekný výhľad na zeleň. V byte je povolené fajčiť iba na loggii, domáce zvieratá povolené nie sú. K bytu neprislúcha pivnica.
Bytový dom je zateplený, nachádza sa v peknom a tichom prostredí, volné bezproblémové parkovanie je možné v priľahlých uličkách. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť a dobrú dopravnú dostupnosť, v tesnej blízkosti sú potraviny, reštaurácie, kaviarne, kaderníctvo, kvetinárstvo, bankomat, predajňa bioproduktov, notár, miestny úrad Karlova Ves. V blízkosti je tiež park v Líščom Údolí, ktorý ponúka možnosti športu, behanie, prechádzky, bicykel.
Cena prenájmu: 400 € / jedna osoba, 440 € / dve osoby
Byt je okamžite k dispozícii na prenájom, cena prenájmu je vrátane energií. ID ponuky: BA-52828

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava IV