IBA U NÁS! Prenájom, 1+1, 28m2, rekonštr., zariadený, Považská,Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľov na prenájom krásny zrekonštruovaný 1-izbový byt o výmere podlahovej plochy 28m2 vo vyhľadávanej lokalite Sihoť II, na Považskej ulici v Trenčíne. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch v zateplenom panelovom dome. Súčasťou bytového domu je elektrovrátnik. Bytový dom sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí plnom zelene s bezproblémovým parkovaním. V tesnej blízkosti sa nachádza hrádza, cyklistický chodník, zimný štadión Pavla Demitru, obchodné stredisko Rozkvet, škôlka, škola, obchodná akadémia, MHD, lekári a ostatná občianska vybavenosť.

Samotný byt prešiel rekonštrukciou v r. 2018 (nové omietky so stierkami, plastové okná, plávajúca podlaha, keramická dlažba a obklady, vstupné bezpečnostné dvere zn. ADLO, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi zn. IGNIS). V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, umývadlo, WC a práčka zn. Whirlpool. Vo vstupnej chodbe aj v izbe sú vstavané skrine na mieru, na radiátoroch sú pomerové merače. V byte je zavedený internet (wifi). V dome sa nachádza káblový rozvod internetu a TV. K bytu patrí laťková pivnica o výmere cca 1,5m2. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený so všetkým zariadením, ktoré je na fotografiách a je k dispozícii dohodou.

Byt je určený pre 1, max. 2 osoby, nefajčiarov. V byte nie sú povolené žiadne zvieratá.

Byt je voľný dohodou.

Mesačné nájomné je 410€ pre 1 osobu a 420€ pre 2 osoby, vrátane energií. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí provízia realitnej kancelárii vo výške 410€ a vratná finančná záloha vo výške jedného mesačného nájmu, ktorá je zábezpekou pre prípad vzniknutej škody na majetku.

Cena prenájmu zahŕňa províziu za kompletný právny servis. Info: ,

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici
Prenájom 500,- €/mes.
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici

RADO Reality ponúka na prenájom 1-izb. byt nachádzajúci sa v rodinnom dome na ulici K dolnej stanici v Trenčíne. Byt o výmere 40 m² je prízemný a má samostatný vstup...

1-izbový byt 40 m2 Trenčín / K Dolnej stanici
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici 500,- €/mes. 1-izbový byt 40 m2 Trenčín
K Dolnej stanici
prenájom