:: BEZ PROVÍZIE väčší 1-izb. byt, BA II. Vrakuňa, ul. Píniová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.



POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom slnečný, kompletne zariadený 1 izbový byt o celkovej výmere 40 m2 vo Vrakuni, na ulici Píniová. K dispozícii ihneď. Mesačné nájomné je 320,- EUR plus záloha za energie 65,- EUR mesačne (podľa počtu nájomníkov). INTERNET je v cene. Veľký 1-izbový bez balkóna sa nachádza v TEHLOVOM bytovom dome bez výťahu na 2. poschodí, celkovo zo 4 poschodí a je orientovaný na východ. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby, samostatnej kuchyne a kúpeľne s WC. Moderná kúpeľňa má sprchovací kút. Samostatná kuchyňa s kuchynskou linkou je prístupná z chodby a je vybavená spotrebičmi: plynový sporák, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. Byt sa prenajíma aj s PIVNICOU vhodnou na odkladanie bicyklov.

STAV BYTU:
Priestranný byt sa nachádza v TEHLOVEJ NOVOSTAVBE bez výťahu. Je zariadený vybavením: dlažba, plávajúca podlaha, plastové okná, bezpečnostné dvere, žalúzia. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie. Dostatok úložného priestoru – veľké vstavané skrine sú v chodbe.

PLATBY:
Pri podpise zmluvy sa platí prvé mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia 450,- EUR (bude vrátená po skončení nájmu). PROVÍZIU NEPLATÍTE!!! Vhodný pre jednotlivca alebo pár, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

LOKALITA:
Byt sa nachádza vo Vrakuni, v pokojnej časti na okraji lesoparku. V okolí je dostatok zelene, neďaleko sa nachádza oddychová zóna – cyklotrasy a bežecké trate. Prenájom je vhodný pre klientov s autom, voľné parkovanie v okolí domu. Železničná zastávka Vrakuňa vzdialená 3 min. od domu poskytuje možnosť vlakového spojenie do centra Bratislavy do 20 minút.
K dispozícii ihneď pre maximálne 2 osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

/ 1 IZBOVÝ BYT / PARKOVANIE / BRATISLAVA II. VRAKUŇA / INTERNET / SAMOSTATNÁ KUCHYŇA / PÍNIOVÁ / 40 M2 / 2. P / VLAKOVÉ SPOJENIE / LESOPARK / CYKLOTRASY / BEZ PROVÍZIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom