Útulný 1i byt, loggia, DOG friendly, ul. Novohorská, Rača

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenájom 1-izbového bytu, ulica Novohorská, Bratislava III– Rača. Podlahová plocha bytu predstavuje 32 m2. Nachádza sa na zvýšenom prízemí.
Byt je po rekonštrukcii, má plastové okná so žalúziami, nová kuchynská linka, kombinovaný sporák, chladnička, digestor. Pri kuchyni je komora , plávajúca podlaha v izbe, v predsieni dlažba, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC.
Dispozícia: Vstupná chodba, so skrinkou na topánky, vešiak na kabáty, kúpeľňa a WC, vstup do izby, kde sa nachádza rohová sedacia súprava, posteľ, zostava skriniek , TV, písací stolík., vstup na loggiu (12 m2). Z izby vchádzame do kuchyne s malým jedálenským stolíkom, kuchynskou linkou s kombinovaným sporákom a chladničkou, vchod do komory, výstup na loggiu.
Byt je orientovaný na juhovýchod, tichá lokalita plná zelene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, 5 minút na spoje MHD.
Voľný ihneď. Možnosť prenajatia aj so psíkom.
Požadovaná platba pre majiteľa je 1 mesačné nájomné + 1 mesačný depozit. Cena mesačného nájmu predstavuje 450 € vrátane energií a internetu.

ETERNITY Real
Kontakt:
E-mail.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA
Prenájom 400,- €
PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA

LT-EUGroup.s.r.o. ponúka na prenájom 1 izbový byt po rekonštrukcii v Bratislave na ul. Račianska - Krasňany .Byt o výmere 29m² plus 3m² loggia na 3 poschodí /4...

1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača / Račianska
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM 1 izbový byt s loggiou RAČIANSKA ul. BRATISLAVA-RAČA 400,- € 1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača
Račianska
prenájom