1 izbový byt s garážou, Nám. Sv.Františka, Bratislava IV. Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom moderný 1 izbový byt so samostatnou garážou, na Námestí Sv. Františka, v lokalite Bratislava IV. Karlova Ves. Nachádza sa v novom bytovom dome na 3/16 poschodí s 2 výťahmi. Celková výmera bytu je 43,5 m2, spolu balkónom 3 m2 a s pivnicou 2 m2.
STAV BYT:
Tento útulný byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť. Zariadený je nadštandardne, vstupné bezpečnostné dvere Adlo, plávajúca podlaha, nadštandardné obklady, dlažba a sanita, kuchynská linka spolu so zabudovanými spotrebičmi : chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, sklokeramická varná platňa, digestor, mikrovlnná rúra a komplet kuchynský servis. Prenajíma sa kompletne zariadený nábytkom a spolu so spotrebičmi - práčka, TV.
DISPOZÍCIA BYTU :
Malou vstupnou chodbou s Rolldoorom sa vstúpi do kuchynskej časti s jedálenským stolom a vstupom na balkón a prechádza so malej obývacej časti s TV a spálne. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, práčka a WC. V suteréne je pivnica a garáž v podzemných garážach pod domom s automatickou garážovou bránou. Bezproblémové parkovanie je aj pred domom.
Cena nájmu je 570,-€ vrátane energií, KTV a internetu a garáži.
Voľný je ihneď, vhodný pre 1 osobu, malé zvieratko je vítané.
PLATBY:
Depozit - 570,-€, nájom - 570,-€ provízia RK - 300,-€.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je krásne kruhové námestie s fontánou, rímsko-katolíckym kostolom. Nová električková radiála je len pár krokov, nákupné centrum Centrum. Blízkosť lesa dáva veľké možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves
Prenájom 500,- €
Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom 1 izbový byt v lokalite Bratislava IV. Karlova Ves, Líščie údolie. Plocha je 35 m2, nehnuteľnosť je bez balóna. Nachádza sa na prízemí/4 poschodí bytového domu...

1-izbový byt 35 m2 Bratislava - Karlova Ves / Líščie údolie
Prenájom 500,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves 500,- € 1-izbový byt 35 m2 Bratislava - Karlova Ves
Líščie údolie
prenájom