**PRENÁJOM** pekný 1 izbový byt zo zariadením v centre mesta DS

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte na prenájom 1 izbový byt v meste Dunajskej Stredy ? Ak ÁNO, táto nehnuteľnosť je pre Vás !
Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na prenájom priestranný, moderný a kompletne zrekonštruovaný 1 izbový byt v Dunajskej Strede.
Byt sa nachádza Nám. Ármina Vámberyho na 2 poschodí z 6 v zateplenom tehlovom obytnom dome s odizolovanou strechou a s novými výťahmi. Byt o rozlohe 37 m2. Dispozičné riešenie bytu : predsieň, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa a spálňa. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a dominujú v ňom prirodné farby. Okná sú bielé a plastové so žalúziou. Byt je komplet zariadený a vybavený nábytkom ( okrem : sušičky, pračky, chladničky a televízora ). Byt je vhodný na pobyt pre párov alebo pre singles vo veľmi kľudnom a čistom okolí. Schodisko je monitorovaný kamerovým systémom. K bytu prislúcha spoločný priestor v kočikárni . Kútik na chodbe cca 3m2 Vám poskytne ďalší priestor na odloženie Vašich vecí. Výborná občianská vybavenosť. Dunajská Streda je mimoriadne obľúbený aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. Byt ponúkam na bývanie pre inteligentných a najmä bezkonfliktných záujemcov so schopnosťou platenia nájomného (pracovné zmluvy, stály príjem, informácie o pracovne j činnosti ) na minimálne 1 rok bývania. Nájom s réžiou a užívaním Swan internetu a televízie : 400 €/ mesiac . Pri prebratí bytu sa uhrádza kaucia 800 € + prvé nájomné.

Nájom je voľné podľa dohody alebo od 01.04.2021


Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku bytu.
tel : , alebo mailom:

Záleží nám na vašom a našom zdravý - obhliadky sú možné pri zachovaní prísných hygienických opatrení .


V cene je zahrntá provízia RK.





Ozvite sa mi v prípade ak máte nijakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem. Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.

Podobné realitné ponuky