REZERVOVANÉ - Košice II, Košice-Západ, Terasa, Luník VIII – 1 izbový

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POZOR ! NOVÁ CENA! Pozrite si najskôr 3D video obhliadku bytu, ktorý vás môže zaujať (3D video obhliadka je na konci inzerátu) a potom oslovte realitné centrum KING REAL, ktoré vám exkluzívne ponúkne služby pri predaji 1 izbového bytu s úžitkovou plochou 37 m2. Potom nebudete hľadať byt, o ktorom nemáte kompletné informácie. Rozloha bytu na sídlisku Terasa, Mikovíniho 11 v Košiciach je 34 m2. K bytu patrí samostatná pivnica o rozlohe 3,0 m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí. Byt je voľný, pripravený k okamžitému užívaniu. Byt je v pôvodnom stave z roku 1975, okrem plastových okien so žalúziami.

Popis bytu:

- osobné vlastníctvo bytu, s výťahom,
- vyvýšené prízemie (okná vo výške 2,00 m od zeme),
- byt nemá lodžiu, ani balkón,
- byt je v pôvodnom stave, má plastové okná so žalúziami, pôvodné elektrické a vodovodné rozvody, nové stúpačky,
- umakartové bytové jadro s pôvodnou vaňou a umývadlom,
- byt je situovaný na severozápad,
- podlahová plocha 34 m2,
- izba 16,4 m2, podlaha parkety,
- kuchyňa 7,8 m2, s novou kuchynskou linkou z roku 2017, z tohto obdobia plynový sporák s elektrickou rúrou, podlaha PVC,
- predsieň 4,2 m2, podlaha PVC,
- kúpeľňa 2,5 m2, podlaha PVC,
- samostatné WC 1,0 m2, podlaha PVC,
- samostatná pivnica s rozlohou 3,0 m2, z dvoch strán panel, z dvoch strán plechové steny,
- TV UPC, bez internetu v byte,

Byt je vhodný pre kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Okrem toho je byt vhodný pre dôchodcov, ale aj pre mladých ľudí, ktorí túžia po osamostatnení sa v bývaní v lokalite s možnosťou zábavného a spoločenského života. Byt je vhodný aj ako výhodná investícia pre jeho nájomné využitie.

Obytný dom:

- nie je zateplený

Lokalita:

Sídlisko Terasa. V blízkosti je množstvo nákupných a aj zábavných stredísk Optima, Kaufland a BILLA, nákupné centrá Hornbach a OBI, školy a iná kompletná občianska vybavenosť. Veľmi dobré dopravné pripojenie mestskou hromadnou a osobnou dopravou do celých Košíc. Parkovanie? Absolútne žiadny problém.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

V cene je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a cena za právny servis súvisiaci s predajom nehnuteľnosti. Finančné poradenstvo je samozrejmosťou.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Košice II