Na predaj veľký 1 izbový byt v centre Senca, Mierové nám.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Mierové námestie
45.39 m²
3
2
1
pôvodný
áno
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
135.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3277x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj rozmerovo komfortný 1 izbový byt s balkónom a pivnicou v staršej novostavbe na Mierovom námestí v Senci. Bytovka bola postavená v roku 2004.
Byt je v pôvodnom stave. Nachádza sa na 2. poschodí z 3, bez výťahu. Prevádzky rôznych služieb sú umiestnené na zvýšenom prízemí, preto sú aj jednotlivé poschodia vyššie ako v iných bytovkách. Parkovanie je možné vo dvore zo zadnej strany domu.

Dispozícia



Byt má celkovú rozlohu 49,6 m2, z toho 4,2 m2 tvorí balkón a 3,27 m2 pivnica. V predsieni je umiestnená vstavaná skriňa po celej dĺžke chodby. Z nej sa vchádza do samostatnej kúpeľne (vaňa, umývadlo, toaleta a miesto na práčku) a obývačky s čiastočne oddelenou kuchynskou linkou a jedálňou. Okná sú otočené na juhozápad do tichého vnútrobloku.

Rozmery miestností:


Predsieň - 6,72 m2
Kúpeľňa - 5,4 m2

Izba - 19,14 m2


Kuchyňa - 10,86 m2
Pivnica - 3,27 m2


Vybavenie



Byt sa predáva s kompletným zariadením. Kuchyňa je vybavená plynovým šporákom, elektrickou rúrou, digestorom, mikrovlnnou rúrou a samostatne stojacou chladničkou. Súčasťou linky je aj menší raňajkový stôl. Jedáleň má samostatný priestor.
V byte sú plávajúce podlahy a dlažba. Plastové okná disponujú vnútornými žalúziami. Priestor je klimatizovaný. Vstupné dvere sú bezpečnostné(Sherlock), optický kábel je samozrejmosť. Výhodou je aj samostatný plynový kotol.
Vďaka väčšej rozlohe ako štandardné 1 izbové byty je priestor obývačky veľmi komfortný a dá sa do neho umiestniť, okrem sedenia, aj samostatná posteľ.

Náklady na byt sú v celkovej hodnote 73,83€/mesiac, z toho nájom 32,83€, plyn 22€,

ZSE 19€.



Okolie

Bytový dom sa nachádza v úplnom centre Senca, kúsok od rušnej Lichnerovej ulice s reštauráciami, kaviarňami, obchodmi a inými prevádzkami. V blízkosti je Billa, Lidl, Kaufland, Tesco, zastávka MHD, kostol, autobusová stanica, miestny úrad, banky, pošta. V meste je materská, základná škola, aj gymnázium. Bývanie je na skok od Slnečných jazier, ktoré sú miestom pre relax a športové vyžitie. Zo Senca je výborné napojenie priamo na diaľnicu D1.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Senci na ulici Mierové námestie

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Mierové námestie v Senci v cene 135.000,- € je o 19.712 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Senci. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Senci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 jednoizbových bytov v Senci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.500,- € 136.000,- €
49.59 m²
Celková rozloha 27 m² 133000 m²
45.39 m²
Úžitková plocha 27 m² 45.39 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49.59 m²
Úžitková plocha45.39 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BH-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.