:: Slnečný 1-izb.byt, BALKÓN, BA IV. D. Diely, Matejkova ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom slnečný zariadený 1-izbový byt s veľkým BALKÓNOM o celkovej výmere 45 m2 (z toho balkón má cca 5 m2) na Dlhých Dieloch na ulici Matejkova. Mesačné nájomné je 390,- EUR plus energie od 120,- Euro mesačne (v závislosti od počtu osôb). K bytu je možné prenajať garážové státie v dome za 80,- euro mesačne. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s výťahom na 5. poschodí celkovo z 8 poschodí. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby a veľkého balkóna. Byt je vybavený spotrebičmi: chladnička, sporák, elektrická rúra, TV.

STAV BYTU:
Tento priestranný jednoizbový byt sa nachádza v tehlovej novostavbe z roku 2001. Je po rekonštrukcii, v byte je nová kúpeľňa, kuchynská linka, plastové okná, plávajúca podlaha. Dom je zateplený, kúrenie vlastným plynovým kotlom. Kúpeľňa je s vaňou, spolu s WC. Balkón je prístupný z obývačky a má krásny výhľad na Rakúsko. Vchod do podzemnej garáže je možný priamo výťahom.

PLATBY:
Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť prvý mesačný nájom vrátane energií a depozit vo výške mesačného nájmu s energiami. (Depozit bude vrátený po ukončení nájomnej zmluvy). Provízia realitnej kancelárii je 500,- EUR. Byt je voľný ihneď, prenájom pre maximálne 2 osoby. Bez domácich zvierat.

LOKALITA:
Príjemná lokalita na Dlhých Dieloch, s krásnym výhľadom na Dunaj. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, banky, kaviarne, reštaurácie, obchody, fitnes centrum atď.) Výborná dostupnosť MHD (zastávka 1 min. pešo), výhodné napojenie na diaľničný obchvat, do centra mesta 10 minút.

/ PRENÁJOM / 1 IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / VÝŤAH / BRATISLAVA IV. / KARLOVA VES / DLHÉ DIELY / BALKÓN / PARKOVANIE / MATEJKOVA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Karlova Ves

Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves
Prenájom 500,- €
Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom 1 izbový byt v lokalite Bratislava IV. Karlova Ves, Líščie údolie. Plocha je 35 m2, nehnuteľnosť je bez balóna. Nachádza sa na prízemí/4 poschodí bytového domu...

1-izbový byt 35 m2 Bratislava - Karlova Ves / Líščie údolie
Prenájom 500,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1 izbový byt, Líščie údolie, Bratislava IV. Karlova Ves 500,- € 1-izbový byt 35 m2 Bratislava - Karlova Ves
Líščie údolie
prenájom