Perfektný nový 1 izbový byt v Malých Krasňanoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Iba u nás v predaji perfektný, úplne nový, ešte neobývaný 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Malé Krasňany.

Keď snívate o bývaní v Bratislave ale zároveň chcete byť aj v blízkosti prírody, naša ponuka spĺňa presne tieto podmienky a dá Vám ešte oveľa viac. Projekt Malé Krasňany spája vysoký štandard bývania s rôznymi možnosťami oddychu v prírode a to hneď za Vašim domom.

Kolaudácia bytového domu prebehla tento rok v apríli a ponúkaný byt sa nachádza na prízemí a ponúka perfektné posedenie vo vlastnej predzáhradke, kde môže mať výbeh aj Váš domáci maznáčik.
Je ideálnym riešením pre tých, čo hľadajú svoje prvé vlastné bývanie alebo ako aj investícia na ďalší prenájom, pri čom samozrejme tiež radi pomôžeme.

Podlahová plocha je 29,32m2, terasa má rozlohu 7,45m2, predzáhrada 14,29m2, dokopy máme takto veľkorysú plochu na 1 izbový byt s rozlohou 51,06m2.

Predáva bez zariadenia, v štandarde. Cez protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere sa dostaneme do chodby kde máme dostatok priestoru na vstavanú skriňu. Z chodby sa dostaneme do kúpelne, ktorá je vybavená kvalitnou sanitou a obklady a dlažbu máme vo veľmi peknej farbe v imitácii dreva v kombinácii s bielou. Obývaciu izbu, ktorá je zároveň spojená aj s kuchyňou si viete zariadiť úplne podľa vlastných predstáv. Laminátové podlahy sú jemnej, svetlej farby, čo nám opticky zväčšuje priestor. Z izby máme aj východ priamo na terasu a do predzáhradky. Byt je orientovaný na východ a Vaše súkromie v záhradke je zabezpečené tiež, nakoľko na tejto strane sa nenachádza žiaden chodník iba malý parčík.

Byt je vybavený dizajnovými hliníkovými žalúziami s vysokou životnosťou. V lete chránia pred prehrievaním bytu a vďaka elektrickému ovládaniu dotvárajú komfort Vášho bývania. Ak potrebujete priestor navyše, vďaka žalúziám si môžete vytvoriť z terasy akoby samostatnú miestnosť.

Máme tu plastové okná so 6-komorovým profilom, ktoré sú praktické na manipuláciu a jednoduché na údržbu. Navyše, vďaka izolačným trojsklám zlepšujú zateplenie bytu a bránia roseniu okien.
Veľkoformátové laminátové podlahy zdôrazňujú kvalitu vyhotovenia podlahy.

Vo vedľajšom bytovom dome sa nachádza Bystrá škôlka, novootvorená kaviareň a potraviny. V bezprostrednej blízkosti sú školy a hlavne krásna príroda, cyklotrasa. Medzi jednotlivými domami nájdeme tiež veľa zelene, parčík, lavičky a detské ihrisko. Dostupnosť do centra asi 10 minút, zastávka električky je asi na 3 minúty chôdze a vlaková stanica Vinohrady približne 5 minút chôdze.

Celková cena vrátane realitného a právneho servisu je 113.000,- Eur.
Bezplatne zabezpečíme aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie.


Podobné realitné ponuky

Veľký  1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2
Predaj 144.900,- €
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj priestranný SKOLAUDOVANÝ 1 izbový byt (apartmán s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu) s veľkým BALKÓNOM v projekte RNDZ od spoločnosti VI GROUP, BA III, Rača-...

1-izbový byt 39.97 m2 Bratislava - Rača / Sklabinská
Veľký  1i byt NOVOSTAVBA RNDZ,Sklabinská ul., BA III.,44,75 m2
Predaj 134.900,- €
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ,Sklabinská ul., BA III.,44,75 m2

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj SKOLAUDOVANÝ priestranný 1 izbový byt (apartmán s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu) s veľkým BALKÓNOM v projekte RNDZ od spoločnosti VI GROUP, BA III...

1-izbový byt 40.05 m2 Bratislava - Rača / Sklabinská
Veľký  1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2
Predaj 139.900,- €
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj priestranný SKOLAUDOVANÝ 1 izbový byt (apartmán s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu) s veľkým BALKÓNOM v projekte RNDZ od spoločnosti VI GROUP, BA III, Rača-...

1-izbový byt 39.97 m2 Bratislava - Rača / Sklabinská
PREDAJ 1 izbový byt s loggiou, BRATISLAVA - Rača, RAČIANSKA ul.
Predaj 109.900,- €
PREDAJ 1 izbový byt s loggiou, BRATISLAVA - Rača, RAČIANSKA ul.

LT-EUGroup.s.r.o. ponúka na predaj 1 izbový byt po rekonštrukcii v Bratislave na ul. Račianska - Krasňany .Byt o výmere 29 m² plus 3 m² loggia na 3...

1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača / Račianska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2 144.900,- € 1-izbový byt 39.97 m2 Bratislava - Rača
Sklabinská
predaj
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ,Sklabinská ul., BA III.,44,75 m2 134.900,- € 1-izbový byt 40.05 m2 Bratislava - Rača
Sklabinská
predaj
Veľký 1i byt NOVOSTAVBA RNDZ, Sklabinská ul., BA III.,44,6 m2 139.900,- € 1-izbový byt 39.97 m2 Bratislava - Rača
Sklabinská
predaj
PREDAJ 1 izbový byt s loggiou, BRATISLAVA - Rača, RAČIANSKA ul. 109.900,- € 1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Rača
Račianska
predaj