Zrekonštruovaný 1-izbový byt priamo pri jazere, 28 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt v krásnom prostredí v mestskej časti Nad Jazerom, ul. Kaspická, v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza v blízkosti jazera a má krásny výhľad priamo na jazero.
Nachádza sa na prvom poschodí zo siedmich, pod bytom je byt. Výmera bytu je 28 m2. K bytu prislúcha kumbál na chodbe o rozlohe cca 1 m2.
Byt bol kompletne zrekonštruovaný, má obývačku prepojenú s kuchyňou, kúpeľňu so sprchovacím kútom spojenú s toaletou. V byte sú plastové okná, bezpečnostné dvere, plávajúce podlahy, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, murované jadro s novou sanitou, obkladmi a dlažbami. Rozvody vody a elektriny boli menené.
Bytový dom je kompletne zateplený, je plánovaná kompletná rekonštrukcia interiéru bytového domu.
V blízkom okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, obchody, školy, škôlky, detské ihriská, reštaurácie, zastávky MHD.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte. Katarína Kočíková,

Podobné realitné ponuky

PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom
Predaj 79.900,- €
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom

REZERVOVANÉ KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na predaj praktický 1 izbový byt na Čingovskej ulici - Nad Jazerom. Byt sa nachádza v centre sídliska Nad Jazerom. V bezprostrednom okolí...

1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom / Čingovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom 79.900,- € 1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Čingovská
predaj