360° VP:: Zariadený 1-izb. byt, BA DNV, ulica Jána Jonáša

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom útulný, kompletne zariadený 1-izbový byt, o celkovej rozlohe 28,68m2, nachádzajúci sa hneď vedľa výrobného závodu Volkswagen, v Devínskej Novej Vsi. Byt je situovaný na 7. poschodí s výťahom, na ulici Jána Jonáša 11.
Byt dispozične pozostáva z chodby s kuchynským kútom, obývacej izby a kúpeľne spojenej s WC. V byte je priestranná lodžia. V pešej dostupnosti 2min sa nachádzajú zastávky MHD. V byte je zavedený internet a káblová televízia.

STAV BYTU:
Jedná sa o byt v panelovom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou. Podlahy bytu tvorí plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba, okná sú plastové osadené žalúziami, kuchynský kút je vybavený elektrickou dvojplatničkou, chladničkou, mikrovlnkou a kávovarom.
Byt je kompletne zariadený nábytkom, na spanie sú k dispozícii 2 samostatné lôžka, ktoré je možné oddeliť. Byt je preto vhodný pre pár, prípadne 2 samostatných ľudí. V obývacej izbe je tiež šatník, kreslá a televízor, v chodbe je jedálenský stôl a stoličky.
V bytovom dome sú nové výťahy, zrekonštruovaný vstup, je tiež zabezpečený kamerovým systémom a elektronickým vstupným čipom. Byt je možné po dohode s majiteľom dozariadiť veľkou chladničkou, prípadne práčkou.

PLATBY:
Mesačný nájom vo výške 399,-eur zahŕňa aj náklady za energie (v prípade jednej osoby). Pri podpise nájomnej zmluvy záujemca platí nájomné za prvý mesiac, depozit vo výške mesačného nájmu a províziu realitnej kancelárie vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Byt je situovaný v Devínskej Novej Vsi, v tesnej blízkosti výrobného závodu Volkswagen. Z lodžie je krásny výhľad na nezastavané plochy a Karpaty.

/ DEVÍNSKA NOVÁ VES / 1 IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / ZARIADENÝ / LODŽIA / BALKÓN / KRÁSNY / ÚTULNÝ / ZREKONŠTRUOVANÝ / MODERNÝ / VÝŤAH / VOLKSWAGEN / MHD /

Podobné realitné ponuky