1,5-izbový byt, 2x loggia, prenájom, Hviezdna, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom 1,5-izbový byt v tichej lokalite na Hviezdnej ulici v Bratislave, časť Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na druhom poschodí v 4 podlažnom obytnom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 40 m2, k bytu prislúchajú 2 loggie.

Byt je vhodný na bývanie pre jednu osobu, prípadne pár. Byt je voľný od 1.2.2020.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývačky spojenej s kuchyňou s východom na loggiu, kúpeľne s toaletou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kompletne zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, rúra, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, gauč, konferenčný stolík, skrinky, posteľ, práčka.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: reštaurácie, obchody, Lidl, Billa, Tesco, pošta, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta.

Cena za prenájom bytu je 500,- €/mesiac vrátane energií a internetu pre jednu osobu, v prípade prenájmu pre dve osoby je cena 520,- €/mesiac vrátane energií a internetu.

Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email:

Text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom