Prenájom NOVOSTAVBY zariadený 1-izb. byt - BORY HOME, BA - Lamač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o. ponúka exkluzívne na prenájom slnečný, vkusne zariadený a dispozične veľmi dobre riešený 1-izbový byt v novostavbe BORY HOME 1. Bytová jednotka sa nachádza na ulici Hany Ponickej v Bratislava - m.č. Lamač (nové sídlisko BORY). Byt je umiestnený na 3.p./5 s rozlohou 40,3m2. Byt má lódžiu s rozlohou 3,16m2 s orientáciou na východ.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom. Z chodby sa vstupuje do kúpeľne so sprchovacím kútom, toaletou a automatickou práčkou. Izba je prakticky rozdelená na 3 časti: kuchynský kút (priestranná rohová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, chladnička, mraznička, elektrická rúra a el. varná doska), obývacia časť so sedacou súpravou a jedálenským stolom, ako aj spacia časť s veľkou manželskou posteľou a odkladacím priestorom.
K bytu je si možné prenajať 1ks vnútorného parkovacieho státia v garáži za cenu 60,-€/ mesačne.

Domáce zviera, malého vzrastu, je možné po dohode s majiteľom.

LOKALITA: v bezprostrednej blízkosti bytu sa nachádza nová, moderná nemocnica BORY a nákupné centrum BORY, kde okrem obchodov nájdete aj poštu, reštaurácie, kaviarne, kino a moderné fitness centrum s plaveckým bazénom. Lokalita poskytuje možné rekreačné vyžitie - mnohé cyklistické a turistické chodníky. V blízkosti bytového domu je taktiež zástavka MHD, materská škôlka, detské ihrisko. Pohodlné cestovanie je zabezpečené priamym napojením na neďaleký diaľničný obchvat.

CENA: nájom 530,-€/mesiac + energie 120,-€/mesiac + parkovanie 60,-€/mesiac
+ depozit pre majiteľa bytu vo výške 590,-€,
+ provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 590,-€


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE.

Podobné realitné ponuky

METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe
Prenájom 540,- €/mes.
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe

METROPOLITAN │Svetlý slnečný 1,5 izbový byt s parkovaním na prenájom BORY HOMEByt sa nachádza v novostavbe a dispozične pozostáva z obývacej miestnosti, kuchynského priestoru s novými spotrebičmi (chladnička...

1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Svetlý 1,5i byt s parkovaním v novostavbe 540,- €/mes. 1-izbový byt 53 m2 Bratislava - Lamač
Dominika Tatarku
prenájom