Na prenájom pekný kompletne zrekonštr. 1,5 izb. byt, 38m2, Halalovka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na prenájom pekný kompletne zrekonštruovaný a zariadený 1,5 izbový byt s balkónom, nachádzajúci sa na 6. poschodí bytového domu s výťahom, ulica Halalovka, Trenčín.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:

Ak sa chcete bytom prejsť ihneď, pozrite si našu Virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=ww615zAQ6zk

Podlahová plocha nehnuteľnosti predstavuje 38 m2 + balkón.

Byt sa nachádza na 6/7 poschodí s výťahom. Do bytu sa dostávame cez bezpečnostné dvere, pričom sa nachádzame vo väčšej hale so šatníkovým roldorom, botníkom a regálovým priestorom na odkladanie vecí. Kúpeľňa a WC prístupné práve z haly sú samostatné, kúpeľna disponuje vaňou so sklenenou zástenou a sprchovým systémom a priestorom pre práčku. Centrum bytu tvorí obývačka výrezom prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Moderná kuchynská linka je vybavená spotrebičmi - varná doska, rúra, voľne stojaca mikrovlnka, kameninový drez, voľne stojaca chladnička s mrazničkou. Z kuchyne sa taktiež dostávame na balkón s východnou orientáciou. Nočnú časť bytu tvorí menšia spálňa vybavená manželskou posteľou, komodou a odkladacím kútom za dverným priestorom. Byt pôsobí veľmi príjemným komfortným dojmom, pričom finálny dojem umocní čistý, udržiavaný zrekonštruovaný bytový dom (fasáda, zateplenie, bezpečnostné vchodové dvere na čip, kamerový systém vo vchode, nové schránky, zrekonštruované vnútorné priestory) s bezproblémovými susedmi.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený.
V byte je samozrejme WIFI pripojenie zahrnuté v cene.

Parkovanie verejné pred bytovým domom.

Byt je vhodný pre 1 max 2 osoby so zmyslom pre poriadok a údržbu nehnuteľnosti, bez domácich zvierat. - fajčenie na byte je zakázané

LOKALITA:

Byt sa nachádza na ulici Halalovka.V Blízkosti plná občianska vybavenosť, OC Južanka, veľké detské ihrisko, pizzeria, lekáreň, zdravotné centrum, bezproblémové autobusové spojenie s blízkou dostupnosťou, plno zelene.


CENA:

Cena je uvedená vrátane energií a WIFI pripojenia .

Podobné realitné ponuky

Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici
Prenájom 500,- €/mes.
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici

RADO Reality ponúka na prenájom 1-izb. byt nachádzajúci sa v rodinnom dome na ulici K dolnej stanici v Trenčíne. Byt o výmere 40 m² je prízemný a má samostatný vstup...

1-izbový byt 40 m2 Trenčín / K Dolnej stanici
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 1-izb. bytu 40 m2, Trenčín - K dolnej stanici 500,- €/mes. 1-izbový byt 40 m2 Trenčín
K Dolnej stanici
prenájom