Prenájom 1 izbovy byt, Bratislava - Vrakuňa, Čiližská ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1 izbovy byt na Cilizskej ulici s vymerou 47,52 m2, v byte sa nachadza samostatna izba, samostatna kuchyna, samostatna kupelna, samostatne WC a dve zasklene loggie.

Byt je ciastocne zrekonstruovany, v izbe zostavaju vsetky tieto veci - nova 160cm postel s uloznym priestorom (bez matrace), televizor Panasonic s 50" uhloprieckou pripojeny na internet s integrovanou youtube aplikaciou a s moznostou prehravania filmov aj s titulkami z externeho disku. V izbe su nove skrine s kopou ulozneho priestoru, pracovny kutik s dvoma monitormi na stene, dvoma polickami a pracovnym LED svetlom na dialkove ovladanie. Roztahovaci gauc, konferencny stolik, obyvaciu stenu, stropne svietidlo na dialkove ovladanie.

V kupelni ostava nova 7 litrova pracka plnena z vrchu. V kupelni sa nachadza este vana.

V kuchyni ostava novy sporak, nova 2 metrova chladnicka Samsung s No frost systemom, nova umyvacka riadu Siemens so zvlast suflikom na pribor, stropne svietidlo na dialkove ovladanie s integrovanym bluetooth reproduktorom, kde si mozete pocas varenia pustat hudbu (nieco ako kuchynske radio), kuchynsky stol, potravinova skrina a samozrejme kuchynska linka s digestorom a mikrovlnka.

Na chodbe sa nachadza skrina s posuvnymi dverami, vesiak na bundy, na kluce a botnik.

Jedna loggia (vchod z kuchyne) sluzi ako technicka miestnost na vysavac, metly, smetne kose a ked otvorite dokoran okno a zavriete za sebou dvere, mozete tu aj fajcit (pozn. nikde inde v byte sa fajcit nesmie!). Druha loggia (vchod z obyvacky) sluzi ako pracovna/odpocivaren.

Byt sa nachadza na 12tom poschodi z 13, takze mate ozaj pekny vyhlad pomaly na celu Vrakunu, Biskupice, Most pri Bratislave, Samorin a vsetky okolite dediny z vtacej perspektivy. V bytovom dome su dva vytahy, jeden osobny a jeden nakladny, do brany sa da dostat pomocou cipu, takisto aj vytahy aj schodisko su iba na cip.

Okolie: tesna blizkost zastavky MHD, vlakovej zastavky RegioJet, parkovanie bezproblemove kedykolvek kdekolvek. Pod barakom su dve restauracie, bageteria, Shellka, bezecke ihrisko, v brane je priamo kadernictvo, blizko je aj dunajska hradza, vrakunsky lesopark, nakupne centra Tesco, Billa, Lidl, Kaufland, fitness centra atd..

Lokalita je kludna, velmi dobre sa tu byva. Obhliadky kedykolvek. Byt bude volny urcite od 1.2.2020.

Plati sa takto:
500€ je vratny depozit, ktory dostanete naspat, ked budete odchadzat.
500€ je mesacny najom, ktory sa plati mesiac dopredu, vzdy 15teho najneskor.
Pri podpise zmluvy platite teda naraz depozit, proviziu, najom za februar v hotovosti a potom od 15teho februara kazdy mesiac 500€ na ucet.

V cene je najomne za byt, vsetko zariadenie vymenovane vyssie, vsetky energie a internet a TV.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu.

Cena 500 €/mesiac

Maklér: Mgr. Furdíková Miriam

Kontakt :

Email :

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa

1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA
Prenájom 400,- €
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA

Ponúkame exkluzívne na prenájom zariadený 1 izbový byt na Čiernovodskej ulici v časti Bratislava – Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3/4 poschodí. Bytový dom je zateplený. Nenachádza sa tam výťah...

1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiernovodská
Prenájom 400,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
1-IZBOVÝ BYT, ČIERNOVODSKÁ UL., BA - VRAKUŇA 400,- € 1-izbový byt 36.3 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiernovodská
prenájom