1-izbový byt, LODŽIA, Šamorín, ulica Čilistovská cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový byt o celkovej rozlohe 39,5 m2 z toho 2,5 m2 zasklená LODŽIA v lokalite Šamorín, ulica Čilistovská cesta. Nachádza sa na 3. poschodí 5- poschodového panelového bytového domu s novým výťahom. Bytový dom prešiel v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej bol zateplený, boli vymenené stúpačky, výťah a vstupné brány. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne so vstupom na lodžiu, kúpeľne s WC a samostatnej nepriechodnej izby. K bytu prislúcha pivničná kobka, k užívaniu je k dispozícií aj murovaný nebytový priestor s rozlohou cca 12 m2.

STAV BYTU:
Byt sa nachádza v tichom prostredí, v roku 2017 prešiel kompletnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, pôvodné okná boli nahradené plastovými s žalúziami a sieťkami proti hmyzu, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, vstupné dvere sú bezpečnostné. Byt ponúkame zariadený tak ako je vidno na fotografiách resp. po dohode s majiteľom bytu. O úložný priestor bolo postarané vo vstupnej chodbe formou priestrannej vstavanej skrine s posuvnými dverami. Kúpeľňa je zariadená murovaným sprchovacím kútom, umývadlom so zrkadlom, WC a práčkou. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou dvojplatničkou, digestorom a mikrovlnou rúrou. K dispozícií je aj stolovanie pre 2 osoby. Chladničku s mrazničkou nájdete v priechodnej chodbe. Prevádzkové náklady pri užívaní 1 osobou činia 100,- Euro / 1 mesiac.

LOKALITA:
Daná lokalita poskytuje kompletné občianske vybavenie, dostatok zelene, pokoja a skvelú dostupnosť do hlavného mesta vďaka novootvorenému diaľničnému obchvatu s dostupnosťou do 20 min do BA.

/ 1 - IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / LODŽIA / ŠAMORÍN / ČILISTOVSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda
Predaj 74.000,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda

Ponúkame na predaj veľký jedno izbový byt v Dunajskej Strede v časti Nová Ves. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí 8-poschodového bytového domu s výťahom. Rekonštrukcia výťahu bola v roku...

1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Dunajská Streda 74.000,- € 1-izbový byt 44 m2 Dunajská Streda predaj