Predaj 1-izbový byt FURČA, Buzulucká, 43 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE – ponúkame na predaj 1-izb. byt v Košiciach - Furči, Buzulucká, o výmere 43 m2.

Samotný byt sa nachádza na 1/8 poschodí, pod bytom sa nachádzajú vnútorné garáže v BD; nakoľko sa BD nachádza v miernom kopci, orientácia tohto bytu je dostatočne vysoko nad zemou (cca 6 metrov).

V byte bola realizovaná kompletná rekonštrukcia - kompletná výmena plastových okien (balkónové dvere + okno v kuchyni cca pred 10-timi rokmi), pokládka plávajúcich podláh a vnútornej dlažby (pred cca 5-timi rokmi), rekonštrukcia (vymurovanie) bytového jadra (sprchovací kút s masážnym panelom a rádiom, kuchynská linka na mieru (zablendovanie plynu, elektrická indukčná platňa), výmena radiátorov; dostatok úložných priestorov – vstavané skrine na mieru – chodba, obývačka.

Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodby, izby, kuchyne, (nepriechodnej) kúpeľne spojenej WC; byt je orientovaný na juh, s pekným výhľadom na zeleň.

Byt má k dispozícii pivnicu.

Samotný bytový dom je čistý, so slušnými a bezproblémovými nájomníkmi.

Bytový dom bol cca pred 2 rokmi zateplený, bola rekonštruovaná a odizolovaná strecha, všetky balkóny dokončené tento rok (pokládka dlažieb, výmena zábradlí), vymenené všetky stúpačky v BD, v najbližšej dobe sa bude inštalovať nový výťah, pokládka dlažieb na chodbách, uskutočnená výmena schránok, momentálne prebiehajú ešte menšie dokončovacie interiérové práce.

Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - MŠ, ZŠ, sieť obchodov, detských ihrísk, kultúrneho a spoločenského vyžitia sa.

Podobné realitné ponuky