PRENÁJOM, 1izb. byt v novostavbe v Záhorskej Bystrici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 1-izbový byt o rozlohe 29m2 v novostavbe na Bratislavskej ul. v Záhorskej Bystrici.

Byt sa nachádza na 2. z celkovo 4 poschodí bytového domu s výťahom. Je kompletne zariadený. V prípade potreby je možné si prenajať parkovacie státie za 30 Eur/mesačne.

Dispozičné riešenie:
Vstupnou chodbou vybavenou priestrannou skriňou a komodou sa vchádza do izby s kuchynským kútom vybaveným spotrebičmi (okrem umývačky riadu). Izba je zariadená rozkladacou pohovkou, konferenčnými stolíkmi, skrinkovou zostavou s TV a kobercom. Odtiaľto sa vchádza na loggiu s juhozápadnou orientáciou s výhľadom na otvorené priestranstvo so zeleňou. Zo vstupnej chodby sa vchádza do kúpelne so sprchovým kútom, umývadlom, WC a práčkou. K vybaveniu bytu patrí aj vysávač, žehliaca doska a ventilátor.

Lokalita:
Záhorská Bystrica je mestská časť Bratislavy s ľahkou dostupnosťou do mesta. Ponúka pokojné bývanie v lone prírody. V pešej dostupnosti novostavby sa nachádzajú obchody s potravinami, pošta, lekáreň, reštaurácie a kaviarne. Priamo v areále novostavby sú potraviny, vinotéka, kaviareň, pizzeria. 20 metrov od bytového domu sa nachádza zastávka linky MHD vedúcej do centra mesta (most SNP) a liniek SlovakLines vedúcich na Autobusovú stanicu.

Cena prenájmu je 380,- Eur/mesiac vrátane KTV a internetu. Energie sa platia zvlášť vo výške 26,- Eur/mesiac. Parkovacie státie je možné si prenajať za 30,- Eur/mesiac. Nájom sa platí vopred plus vratný depozit vo výške jedného mesačného nájmu.
Provízia pre RK vo výške jedného mesačného nájmu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Ing. Zuzana Fuseková, kontakt: , email:


Upozornenie:
Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky