Na prenájom 1i byt - bauring, 28m2, ul. Botanická

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 1 izbový byt po rekonštrukcii ul. Botanická, Trnava. Celková výmera bytu je 28m2, nachádza sa na 7p/8p zatepleného bytového domu s výťahom. Rekonštrukcia bytu zahŕňa: plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, obklad a sanita v kúpelni. Byt je kompletne zariadený viď. foto.
Mesačný nájom 360€/mes. vrátane energií.

Voľný od 1.5.2018

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.


Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM byt-izba Košolná 9km od TT, vhodné pre 2osoby, 8,-€/noc/osoba
Prenájom 8,- €
PRENÁJOM byt-izba Košolná 9km od TT, vhodné pre 2osoby, 8,-€/noc/osoba

Ponúkame na prenájom byt-izba vhodný pre 2 osoby v obci Košolná 9km od Trnavy, Byt sa nachádza v rodinnom dome. Byt má svoje sociálne zariadenie (sprcha, WC). Kuchynka je spoločná...

1-izbový byt 0 m2 Košolná / neuvedené
Prenájom 8,- €