PRENÁJOM SKLADOVÝCH PRIESTOROV S KANCELÁRIOU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group Vám ponúka prenájom zaujímavých skladových priestorov nachádzajúcich sa na Vodomeračskej ulici 1, v Košiciach s možnosťou prenájmu aj kancelárskych priestorov. Areál je napojený na vonkajší mestský okruh, vďaka čomu je preprava rýchla, flexibilná a s vynikajúcou dostupnosťou kdekoľvek v Košiciach. Priestor je vhodný aj ako výrobná hala.

TOP 5 VÝHOD PRENÁJMU:
- v cene prenájmu skladových priestorov sú aj 3 parkovacie miesta,
- uzavretý areál strážený bezpečnostnou službou, budova s alarmom,
- vstup do areálu je možný 24 hod / 7 dní,
- budova zeteplená, priemyselná podlaha, automatická brána, strop 2,8 m,
- v sklade sú samostatné merače energií,

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Rozloha skladových priestorov je 2 x 117 m2 (sú to 2 haly, ktoré sú prepojené prechodovými dverami) - čiže je možné prenejať si obe priestory alebo iba jeden. Ku obom skladovým priestorom sú kancelárie, rozloha menšej kancelárie je 18 m2 a rozloha väčšej kancelárie, ktorá má vchod priamo z jedenj z hál (ale aj zo spoločných priestorov administratívnej časti budovy) je cca 25 m2. Priestor je vhodný aj ako výrobná hala. Skladové priestory sa nachádzajú v zateplenej budove s alarmom v uzavretom areáli, ktorý je strážený bezpečnostnou službou a v noci je nasvietený. Skladový priestor je vybavený priemyselnou podlahou s vysokou záťažou a disponuje automatickou vstupnou bránou. Vnútorný priestor má zateplený strop s výškou cca 2,8 m a sadrokartónom, v skladovom priestore je voda a kompletne elekt. siete so samostatným meraním. Prístup do areálu a skladových priestorov je možný 24hod / 7 dní. Priestor bude odovzdaný do 3 dní odo dňa podpísania zmluvy.

ZARIADENIE OBJEKTU:
- zateplená budova (sklad aj kancelária),
- v sklade zateplený strop s výškou 2,8 m,
- priemyselná podlaha v sklade,
- v sklade elekt. siete a voda,
- samostatné merače energií,
- automatická vstupná brána do skladu,
- uzavretý s strážený areál s možnosťou prístupu 24h / 7 dní,
- 3 parkovacie miesta,

PARAMETRE PRENÁJMU:
- sklad 800 Eur mesačne bez DPH vrátane temperovania,
- cena skladu spolu s kanceláriou 1000 Eur bez DPH,
- depozit min. 2 mesiace t.j. 2000 Eur,
- zmluva na dobu určitú min. 2 roky,
- nájomné sa účtuje mesiac vopred,
- splatnosť nájmu je 14 dní.

LOKALITA:
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: OC Optima, električková zastávka - Pereš, autobusová zastávka - priamo pred areálom, v susedstve banky, neďaleko je aj letisko Košice, ...

Názor MF Group:
Veľmi funkčne zrekonštruované priestory s kanceláriou a dostatkom parkovacím miest priamo pred budovou. Výhodou je lokalita, ako aj samotná dostupnosť či už MHD alebo autom.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom, ochotne Vám zodpovedáme všetky Vaše otázky a v prípade vážneho záujmu Vás radi prevedieme obhliadkou a poskytneme viac informácií.

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Košice - Pereš