3D prehliadka, predaj objektu vhodného na sídlo firmy, Štúrova, Šaľa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU A VIDEO OBJEKTU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastupení klienta ponúka na predaj administratívnu budovu o rozlohe 240 m2 a skladovú halu o rozlohe 210 m2, nachádzajúce sa na pozemku o výmere 801 m² na Štúrovej ulici ( Štúrova ulica ) v Šali.

Administratívna budova má dve podlažia. Na prvom podlaží o rozmere 140 m2 sa nachádza 5 miestností, veľká chodba s úložným Roll-door systémom, kuchynka, sociálne zariadenie a kúpeľňa so sprchovým kútom.
Na druhom podlaží sa nachádzajú dve miestnosti a chodba o rozmere 140 m2 s kuchynskou linkou, toaletou a kúpeľňou so sprchovým kútom.


V skladovej hale sa nachádza 210 m2 skladovej plochy. Ústredne plynové vykurovanie je nezávislé od administratívnej budovy. Skladová hala je z oceľového skeletu a sendvičového panelu hrubého 5 cm. Hala má spevnenú podlahu pripravenú na používanie vysokozdvižného vozíka. K skladovej hale prislúchajú dve miestnosti o rozmere 24 m2 a 8 m2. Vo väčšej sa nachádza kúpeľňa so sprchou a toaletou.

Celý pozemok je vydláždený zámkovou dlažbou. Parkovanie je možné na pozemku a pred objektom na štyroch parkovacích miestach. Na hranici pozemku je umiestnená reklamná tabuľa v smere jazdy o rozmere 10 m2.

Objekt leží na hlavnej tranzitnej ceste Nove Zámky (Levice, Šurany) smerom do Bratislavy a Galanty s napojením na rýchlostnú cestu R1
Na objekt máme vyhotovený znalecký posudok, ktorý vieme poskytnúť.

Cena nehnuteľnosti je 390.990,- EUR.

Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme kompletný právny servis, finančný servis a ostatné náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

TOP CENA!!! AREÁL  SO  SKLADOVÝMI  PRIESTORMI  NA  PREDAJ  V  ŠALI
Predaj 579.000,- €
TOP CENA!!! AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI

PRIEMYSELNÝ AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI PODNIKANIE VO VLASTNOM AREÁLI – ponúkame na predaj komplexný priemyselný areál so skladovými priestormi, zázemím pre personál, montážnou halou s prístreškom...

Sklady a haly 11248 m2 Šaľa / Dolná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
TOP CENA!!! AREÁL SO SKLADOVÝMI PRIESTORMI NA PREDAJ V ŠALI 579.000,- € Sklady a haly 11248 m2 Šaľa
Dolná
predaj