PODNIKATEĽSKÝ AREÁL NA PREDAJ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť Mfgroup Vám ponúka na predaj administratívnu budovu so skladovými priestormi. Táto nehnuteľnosť je situovaná v priemyselno-obchodnej zóne mesta Poprad, v lokalite zástavby obchodných a výrobných prevádzok, cca 5 minút autom od centra mesta. Objekt je prístupný po miestnej asfaltovej komunikácii. Nehnuteľnosť je postavená na rovinatom pozemku, je napojená na všetky mieste rozvody el. energie, plynu, kanalizácie a k dispozícií je úžitková voda. V roku 2012 bola zrealizovaná kompletná rekonštrukcia. Budova je zabezpečená alarmom. K dispozícií je 10 parkovacích miest. Celková rozloha areálu je 900m2 a celková rozloha priestorov je 660m2.
Momentálne je využívaná na prenájom kancelárskych a skladových priestorov.

Podrobný popis nehnuteľnosti:

Na prízemí je hlavný vstup do objektu z JV časti a z JZ časti je situovaný vstup do dvoj garáže s dvoma samostatnými dverami s elektrickým diaľkovým otváraním ,tento priestor je možné využívať aj na iné účely, napr. sklad alebo šatne. Ďalej sa na prízemí nachádza kotolňa, technická miestnosť, kancelária, sociálne zariadenie so sprchovým kútom pre mužov a ženy, veľkorysé skladové priestory 260 m2 s priamym vstupom cez elektrické garážové dvere z JV strany. Z prízemia vedie schodisko na poschodie, kde sa nachádza 6 kancelárií od 35 m2 do 70m2, kuchynka, barové sedenie na spoločnej chodbe vhodné napr. na coffe break, toaleta s umývadlom a výlevkou.

Nehnuteľnosť je osadená na pôvodných železobetónových základových päťkách, nosnú konštrukciu tvorí oceľový skelet s obvodovým výplňovým sendvičovým murivom s tepelnou izoláciou hrúbky 200 mm, priečky sadrokartónové s izoláciou proti šíreniu zvuku, strop na prízemí je z profilovaného plechu VSŽ, ktorý je zaliaty betónom, v celom objekte je zrealizované hladký sadrokartónovy podhľad, v skladoch a v garáži je lamelový hliníkový poplastovaný podhľad a obklad stien, strecha je z oceľových priehradových nosníkov so strešnou krytinou z hydroizolačnej strešnej PVC fólie, klampiarske konštrukcie strechy a vonkajších parapetných dosiek z poplastovaného pozinkového plechu. Vonkajšia povrchová úprava sú fasádne cementotrieskové dosky , v sociálnych zariadeniach sa okolo umývadiel nachádza keramický obklad vyššieho štandardu, schody oceľové, nástupnice a podstupnice lepený vysoko záťažový koberec s ochrannými rohovými lištami, vnútorné dvere dyhované plné alebo presklené osadené do drevených obložkových zárubní, garážové dvere na prízemí zateplené, rolovacie s diaľkovým ovládaním, okná plastové s izolačným dvojsklom, vnútorné parapetné dosky PVC, podlaha v sociálnych zariadeniach keramická dlažba vyššieho štandardu, v skladom a v garáži hladený cementový poter, v ostatných miestnostiach na prízemí PVC lepená podloha Marmoleum, na poschodí v sociálnom zariadené keramická dlažba, v ostatných priestoroch poschodia celoplošne lepený vysoko záťažový koberec, vykurovanie je ústredné z kotolne situovanej na prízemí, s automatickým riadením teploty.

V kotolni sa nachádzajú dva nástenné plynové kondenzačné kotle so zabudovanými zásobníkmi na ohrev TÚV, rozvody vykurovacieho systému z rúr plast-hliník, radiátory oceľové doskové Korad s termoregulačnými ventilmi. V celom objekte sú zrealizované podomietkové rozvody svetelnej a motorickej elektroinštalácie s automatickým istením, je zabezpečený elektrickou požiarnou signalizáciou. Na prízemí v sociálnych zariadeniach sa nachádzajú tri keramické WC Kombi misy s keramickými, splachovacími nádržkami a sprchovací kút s plastovou sprchovacou vaničkou a presklenými sklenenými sprchovacími dverami.V sociálnych zariadeniach pre ženy sa nachádzajú tri závesné umývadlá s nástennými pákovými nerezovými bateriámi, tri keramické WC Kombi misy s keramickými splachovacími nádržkami a keramická výlevka.Toalety su oddelené drevenou deliacou stenou.

Táto nehnuteľnosť disponuje znaleckým posudkom z roku 2012, ktorý je k nahliadnutiu pre budúceho kupujúceho.
V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním či podnikaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.


Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Poprad

Na predaj priemyselný areál v Batizovciach okres Poprad
Predaj 1.200.000,- €
Na predaj priemyselný areál v Batizovciach okres Poprad

Exkluzívne Vám ponúkame priemyselno výrobný areál v Batizovciach v okrese Poprad. Ponúkaný objekt s výrobno-skladovacími a administratívnymi priestormi sa nachádza v obci Batizovce na ulici Osloboditeľov.Dopravné napojenie na diaľnicu...

Sklady a haly 4028 m2 Batizovce / Osloboditeľov 654
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj priemyselný areál v Batizovciach okres Poprad 1.200.000,- € Sklady a haly 4028 m2 Batizovce
Osloboditeľov 654
predaj