Výrobný areál 9 km od D1

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ucelený priemyselný areál sa rozprestiera v rovinatom teréne na pozemkoch o celkovej výmere 12 719 m2. Pozostáva z dvoch výrobných hál a k nim priľahlých pozemkov, jednej dokončenej (ďalej len „Hala č. 1“) a druhej rozostavanej (ďalej len „Hala č. 2“). Areál má vlastnú trafostanicu, plynovú a vodovodnú prípojku. Nakoľko v tejto časti obce zatiaľ nie je dobudovaná kanalizáciu, každá z hál je odkanalizovaná do vlastnej žumpy.

Základné údaje o Hale a pozemku č. 1:

Prízemná budova postavená zo sendvičových panelov so sedlovou strechou, bez podpivničenia. Skolaudovaná v roku 2005. Celková halou zastavaná plocha je 1255 m². Dispozične je rozdelená na výrobnú halu s podlahovou plochou cca 1050 m² (42,34 m * 24,80 m) a administratívnu časť s kompletným sociálnym zázemím pre zamestnancov s podlahovou plochou cca 196 m² (20 * 9,8 m). Hala je od jej dokončenia v plnej prevádzke a od rozostavanej haly č. 2 je v súčasnosti oddelená plotom. Na pozemku okolo haly sú vybudované spevnené parkovacie plochy pre bezproblémové parkovanie zamestnancov a export tovaru.
Spolu s halou č. 1 sa využíva pozemok (časť areálu) o výmere 3968 m².

Základné údaje o Hale a pozemku č. 2:

Výstavba objektu bola povolená stavebným povolením z roku 2006. V zmysle stavebného povolenia je určená na výrobu hliníkových okien a zasklených stien. Objekt je navrhnutý ako trojtrakt, pričom dva južné jednopodlažné trakty s väčším rozponom sú určené na výrobu a krajný severný dvojpodlažný trakt je určený pre administratívu a sociálne zázemie. Stavba nie je skolaudovaná. Stavebné povolenie je však naďalej platné - momentálne do 31.12.2022. Dokončená je do štádia základy a oceľová konštrukcia (v roku 2007). Kompletná dokumentácia je pre záujemcov k dispozícii k nahliadnutiu. Podľa projektu: Halou zastavaná plocha: 3625 m². Podlažná plocha: 3735 m², z toho výrobná hala 3 077 m² a administratívno-sociálny trakt 658 m². Obstavaný priestor: 25 756 m3. Navrhované kapacity podľa projektu: Počet pracovných miest: 60 pracovníkov. Počet parkovacích miest: 30
Prípojky (siete): Trafostanica je vybudovaná (nadimenzovaná) spoločná so susednou (už dokončenou) halou. Plyn je dovedený na hranicu pozemku. Na pozemok je privedený verejný vodovod. Požiarny vodovod – rozvody, hydranty a veľká podzemná nádrž sú už podľa projektu na pozemku zrealizované. Na pozemku je už podľa projektu dokončená žumpa s objemom 48 m3.
Spolu s halou č. 2 sa využíva pozemok (časť areálu) o výmere 8751 m².

Kompletnú projektovú dokumentáciu poskytneme na vyžiadanie.

Podobné realitné ponuky