SKLADOVÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM, PEREŠ, KOŠICE-ZÁPAD

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Prenájom priestorov – PEREŠ, KOŠICE-ZÁPAD
JOZUE REALITY, s.r.o. Vám ponúka na prenájom skladový priestor o výmere 120m2 v oblasti priemyselného parku Pereš, ulica Vodomeračská, ktorý je napojený na vonkajší mestský okruh. Skladový priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou, budova je zateplená, priemyselná podlaha zvládne záťaž 5 ton, je bezprašná a pancierová. Brána je automatická. Vnútorný priestor je zateplený s výškou stropu cca. 2,8 metra. Pred priestorom sú tri parkovacie miesta, a je možné parkovať aj pred vstupným areálom. Vstupný areál objektu je strážený SBS službou, a prenajímaný priestor je vybavený alarmom. Do areálu je možný vstup 24 hod/ 7 dní v týždni/ 365 dní v roku. Sklad je napojený na všetky siete.
K dispozícii je aj jeden kancelársky priestor o veľkosti cca. 14-16m2. Priestory majú sociálne zariadenie na spoločnej chodbe
- v dispozícii ihneď
- depozit je dvojmesačný
- cena: 800 eur (vrátane temperovania) + DPH

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky