Areál so širokými možnosťami využitia na začiatku Vrakune

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Druh: polyfunkčný areál
Cena: 397000€ vrátane odmeny sprostredkovateľa
Úžitková plocha: 641 m2
Pozemok: 1414 m2
Inžinierske siete: pitná voda, elektrika, plyn, kanalizácia
Vykurovanie: plyn
Prístup: asfaltová cesta


Hľadáte dostatočne veľký priestor, ktorý nie je zaškatuľkovaný len pre určitý účel? Polyfunkčný objekt na začiatku Vrakune je teda určite tou správnou voľbou. Máme pre Vás areál, ktorého rozmery činia až 52m X 27m. K tomu informáciu, že je napojený na všetky siete - mestskú vodu, elektriku, plyn a aj kanalizáciu. 
Stavba, ktorá sa nachádza v areáli, má pevný železobetónový skelet, ktorý dopĺňajú priečky z poctivej tehly. Jej rozmery tvoria 43,40m X 14,10m s tým, že výška je až 4,50m. Budova spĺňa klasické funkčné rozdelenie v podobe kancelárskej, výrobnej a skladovacej časti, ďalej sú samozrejmosťou toalety, kuchynka a mimo budovy máte k dispozícii aj dvor s rozlohou 773m2, ktorý je obkolesený betónovým plotom, ktorý prerušuje len veľká vstupná brána s asfaltovou prístupovou cestou.  
Areál je na základe UPI možné využiť ako priestranné skladové priestory, poprípade ľahkú výrobu. UPI ďalej poskytuje informáciu o využití na občiansku vybavenosť celomestského a nadmestského významu s kódovým označením 201 a občianska vybavenosť lokálneho významu s kódom číslo 202. Bývanie je prípustné v rozsahu do 30% z celkovej výmery nadzemných podlažných plôch funkčnej plochy.


Lokalita: Areál leží vo veľmi dobrej oblasti na začiatku Vrakune, blízko Malého Dunaja, ktorá umožňuje rýchlu dostupnosť ako do Ružinova, centra mesta, či iných bratislavských mestských častí, tak aj mimo Bratislavu smerom na Rovinku, Dunajskú Lužnú či Šamorín. V oblasti premávajú aj linky MHD s rôznou dostupnosťou v rámci celej Bratislavy, napríklad na hlavnú železničnú stanicu, k autobusovej stanici Mlynské nivy a ku Patrónke, vďaka čomu sa nemusíte Vy a ani Vaši potenciálni zamestnanci spoliehať len na využívanie osobných automobilov.

Ako bolo uvedené aj vyššie v texte, areál a aj priestory samotnej budovy je možné využiť na viacero účelov. Stačí len zohľadniť pre a proti pre Váš podnikateľský a vrhnúť sa do práce. Budova sa predáva bez zariadenia.

Viac o našich makléroch a ešte viac ponúk na osobnimakleri.sk

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Bratislava - Podunajské Biskupice