Prenájom skladu a haly, Južná trieda, Košice - Juh, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RealityKolesár má na prenájom skladové priestory na Južnej triede, Juh, KE IV.

Expedično -  skladovacia hala má v dvoch podlažiach administratívnu časť so sociálnym vybavením. Nosnú časť haly tvorí oceľová konštrukcia so sedlovou strechou. Výška úžitková 5,8 m /ideálne na stohovanie v regáloch/. Obvodové murivo je z tvárnic. Obvodové steny a strecha sú zateplená. Podlaha v hale záťažová dlažba. Druhá časť má betónovú podlahu. Steny administratívnej časti sú tehlové. Okná a dvere sú plastové. Administratívna časť je klimatizovaná. Vstup do výrobnej a skladovej časti haly z exteriéru je cez sekčné priemyselné dvere BREDA STEEL LINE o rozmere 3400 x 3000 mm v počte 2 ks., Taktiež šatne pre mužov a ženy s vlastnými hygienickými zariadeniami a sprchami. Kancelárske priestory majú samostatnú hygienu.

Objekt je napojený na verejný rozvod vodovodu, kanalizácie a elektriky. Jednotlivé média majú samostatné meranie spotreby. V administratívnej časti na vykurovanie a prípravu TUV je elektrický kotol. Výrobná / skladová časť haly nie je momentálne vykurovaná. Parkovanie je možné po dĺžke haly. Vstup do areálu je z Južnej triedy, cez vstupnú rampu. Areál je monitorovaný kamerovým systémom a na vrátnici je 24-hodinová strážna služba.

Halu je možné prenajať ako celok, alebo ako 2 samostatné celky, so samostatnými vstupmi, kanceláriami a sociálnym zázemím. Každý jednotný objekt ma samostatné merania elektrickej energie, vodného, stočného.

Budova slúži pre skladovanie výrobkov (prevažne nehorľavých) ako napríklad klasický stavebný materiál. V prípade záujmu zo strany nájomcu o skladovanie iného materiálu ako je v súlade s kolaudáciou stavby, preberá nájomca zodpovednosť za dodržiavanie hygienických a požiarnych predpisov.


Klasifikácia priestorov

m2

Cena na m2/rok

Ročný  nájom

Mesačný nájom





 výrobný / skladový  priestor

I.NP

405,00

48,00 €

19 440,00 €

1 620,00 €



obchodné a sociálne zázemie

66,00

48,00 €

3 168,00 €

264,00 €



administratívne priestory a sociálne zázemie

II.NP

65,00

65,00 €

4 225,00 €

352,08 €



8 parkovacích miest



165,97 €

1 327,76 €

110,65 €



Spolu ročný nájom                28.160,76 € / bez DPH.

Spolu mesačný nájom            2.346,73 € / bez DPH

Konečná cena nájmu a výška depozitu závisí od konkrétnych požiadaviek záujemcu.

Platby za poskytované  služby :

dodávka elektrickej energie -  fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu, alebo možnosť uzatvoriť zmluvu priamo s dodávateľom elektrickej energie.

dodávka vodného, stočného – fakturácia na základe odpočtu na samostatnom merači spotreby a ceny fakturovanej od dodávateľa danej služby do areálu.

platba za zrážkové vody – 26 € / mesačne / bez DPH.

evidencia pohybu motorových vozidiel, strážna služba – 60 € / mesačne bez DPH

V prípade záujmu volajte, píšte  0907 915 475 – Tomáš Kolesár, KOLESÁR 21 ROČNÁ PRAX/.

Podobné realitné ponuky