Ponúkame na prenájom halu/sklad na sídlisku Nad Jazerom 1158,8 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom halu/sklad o výmere 1158,5 m2 na sídlisku Nad Jazerom. Murovaná hala/sklad sa nachádza v priemyselnom areáli, ktorý je strážený.
Dĺžka haly je 66,2 m, šírka 17,5 m a výška je 7,6m. V priestore sa nachádzajú dve kancelárie so sociálnym zariadením. Vstup do haly je z dvoch strán a to z prednej strany cez budovu a zo zadnej strany cez centrálnu bránu, kde je nakladacia rampa. Skladový priestor je napojený na všetky inžinierské siete. Parkovanie je možné v areáli s dostatkom parkovacích miest, výbornou dostupnosťou pre kamióny a s dobrým cestným napojením. Priestor je vhodný na sklad, výrobu, dielňu, eshop, prípadne maloobchod, atď...... V ponuke taktiež priestory o výmere 640 m2, 935 m2 a kancelárie o výmere 93 m2.

V prípade záujmu je možnosť úpravy priestorov dľa potreby nájomcu.
Cena nájmu je 3,47 eur / m2 / mesiac bez DPH + energie

V areáli sa nachádza reštaurácia, rôzne druhy obchodov, rôzne predajne a v blízkosti sa nachádzajú potraviny, MHD zastávka, pumpa Slovnaft, banka Slovenská Sporiteľňa, atď.....

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s prenájmom nehnuteľnosti..... V prípade záujmu a bližších informácii ma kontaktujte na tel. č.:

Podobné realitné ponuky