VYSOKÁ PRI MORAVE - zrekonštruovaná hala,STRÁŽENÝ VSTUP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme halu vo Vysokej pri Morave, 20 km od Bratislavy a 20km od Malaciek 7 km prechod do Rakúska, 7 km vjazd na diaľnicu smer Bratislava - Trnava -Žilina a Malacky - Kúty - Brno. Hala má rozmery d-86m x š-11m v-3,6m-4m, na oboch koncoch veľké vstupné brány, pohodlný prístup s kamiónom, hala sa nachádza v uzavretom komplexe so stráženým vstupom. Je okná zabezpečené mrežami. vybavená alarmom, plynovým vzdušným kúrením, vlastná studňa a rozvod vody po celej hale, nová elektroinštalácia, hala je po celkovej rekonštrukcii. Využiteľný priestor pod strechou. V hale sa nachádzajú 4 miestnosti vhodné na kancelárie alebo bývanie, je v nich samostatné kúrenie, sprchy a WC. K hale je k dispozícii oplotený dvor o rozmeroch 80m x 50m.

V uvedenej cene nehnuteľnosti je započítaná provízia kancelárie v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis spoločnosti CREDITORS s.r.o. - právna a realitná kancelária (vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad, katastrálne a notárske poplatky, vypracovanie znal. posudku, spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám pomôžeme pri vybavovaní hypotek. úveru, ...). Tešíme sa na spoluprácu.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Kľudne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Kontakt: Mgr. Peter Belaj, tel.

Podobné realitné ponuky

Na predaj skladovo výrobný areál v Malackách
Predaj 1,- €
Na predaj skladovo výrobný areál v Malackách

SP O-07Na predaj skladovo-výrobný areál .Momentálne je v priestoroch výroba. Plocha pozemku je 3803 m2 + podiely na prístupovej komunikácii. K dispozícii výrobná hala s priechodnými veľkými bránami pre kamión...

Sklady a haly 2092 m2 Malacky
Predaj 1,- €
Na predaj areál s viacerými budovami v Lozorne
Predaj 2.075.000,- €
Na predaj areál s viacerými budovami v Lozorne

SP O-03Na predaj samostatný areál , ktorý sa nachádza v Lozorne s výborným napojením na dialnicu. Celková plocha pozemku je 19947 m2. Na pozemku sa nachádza 4-podlažný objekt -novostavba. Má 3...

Sklady a haly 19947 m2 Lozorno
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj skladovo výrobný areál v Malackách 1,- € Sklady a haly 2092 m2 Malacky predaj
Na predaj areál s viacerými budovami v Lozorne 2.075.000,- € Sklady a haly 19947 m2 Lozorno predaj