Predaj administratívnej budovy na Vajnorskej, Bratislava - Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj polyfunkčný areál pozostávajúci z administratívnej budovy, skladov, parkoviska a spevnených plôch pred aj za budovou. Areál sa nachádza v Bratislave - Nové Mesto na Vajnorskej ulici s priamym prístupom z ulice.

Štandard a vybavenie projektu :
Na budove prebehli kompletné rekonštrukcie v roku 1996 a v roku 2011 prebehla rekonštrukcia strechy a zateplenie kancelárskej časti budovy. Pred budovou sa nachádza veľké parkovisko pre 24 aut s kontrolovaným vstupom. Za budovou, v priestrannom dvore sa nachádzajú 2 samostatné plechové sklady a 3 železobetónové garáže. 3 - podlažná administratívno - prevádzková budova bola postavená v roku 1996 s úžitkovou plochou cca 1.914 m2. Nosný systém je železobetónový skelet, stropy prefabrikované betónové, strecha pokrytá asfaltovými privarovanými pásmi, klampiarske práce z pozinkovaného plechu, okná plastové, fasáda zateplená. Podlaha v kanceláriách je vo väčšine koberec a niekde linoleum, v skladoch spevnený betón a v sociálnych zariadeniach keramická dlažba.

Údaje o projekte :
Rozloha pozemku je 3.658 m2 a celková plocha budovy + skladov vo dvore je 2.336 m2.
Úžitková plocha budovy je 1.914 m2 a úžitková plocha skladov vo dvore je 344 m2.
Budova má 3 NP, nemá suterén. Na 1. NP sú prevádzkové miestnosti – dva veľké sklady o výmere 176 m2 a 228 m2 + menšie príručné sklady o výmere 68 m2 a 58 m2, prechod na zadný dvor a recepcia budovy. Na 2. NP sa nachádza 12 kancelárii a na 3. NP sa nachádza 23 kancelárií. Výmera spolu cca 812 m2. Na každom podlaží sú sociálne zariadenia rozdelené na mužské, ženské, kuchynka a šatne tiež rozdelené na mužské a ženské.
Výška podlaží: 1. NP – 3,7 m, 2. a 3. NP – 3,4 m.

Lokalita a okolie :
Polyfunkčný objekt je dostupný autom ako aj MHD. Priamo pred areálom sa nachádza zastávka MHD – električky. Spoje č. 4, 10. Autobus č. 514. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Shopping Palace Zlaté Piesky. Objekt je v blízkej dostupnosti diaľničného obchvatu.

Náš názor:
Budova ponúka flexibilné kancelárske priestory s dostatočným množstvom parkovacích miest. Taktiež je výhodou poloha neďaleko diaľničného obchvatu a nákupného centra.

V prípade záujmu o tento polyfunkčný objekt, nás neváhajte kontaktovať. Do 24 hodín pre Vás pripravíme ponuku na mieru.

Podobné realitné ponuky