Polyfunkčný objekt s bytovými jednotkami, RD a pozemkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V tesnej blízkosti centra Piešťan ponúkame na predaj polyfunkčný objekt s prosperujúcou predajňou, v nadstavbe tri samostatné bytové jednotky, pozemok o výmere 730 m² a 3-izbový rodinný dom s garážou. Súbor nehnuteľností sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 1.784 m². Popis: Polyfunkčný objekt je dispozične riešený prízemím, kde sa nachádza prosperujúca predajňa spojovacieho materiálu a náradia o výmere 328 m², z toho predajná plocha je 254 m². V prípade odkúpenia objektu možnosť spísania nájomnej zmluvy na priestory predajne. Šesť parkovacích miest určených pre predajňu a tri pre bytové jednotky.

Prízemie tvorí predajňa, príručný sklad, kancelária, šatňa zamestnancov, komora, WC zamestnancov, chodba, schodisko, sklad. Nadzemné podlažie (podkrovie) novostavby tvoria 3 bytové jednotky: byt č. 1 o výmere 115,6 m² + terasa 16,6 m² , byt č. 2 o výmere 82,0 m², byt č. 3 o výmere 68,5 m². Uvedené rozostavané byty sú ukončené do štádia hrubej uzatvorenej stavby, sú vyhotovené v súlade so schválenou projektovou dokumentáciou a tá je v súlade so skutkovým stavom (na úplnú dostavbu bytov je odhadovaná investícia cca 100 tis. Eur). Vstup do bytových jednotiek je riešený samostatným vchodom, pričom každý byt má svoje vlastné parkovacie miesto. Rodinný dom je nepodpivničený so sedlovou strechou, bol rekonštruovaný v r. 1995. Dispozícia domu: 3 izby, kuchyňa, hala, špajza, kúpeľňa a 2 x toaleta. K RD patrí i garáž v prístavbe. Jeho celková výmera je 128.68 m², z toho garáž 18,8 m². Súčasťou rodinného domu je aj predzáhradka o výmere 18,8 m² vo vlastníctve mesta Piešťany s prenájmom 20 € ročne. Charakter RD je možné v rámci ďalšej rekonštrukcie zmeniť na podnikateľský objekt s 3 – 4 kancelárskymi priestormi (s výhľadom do ul. Štefánikova). Uvedený objekt je napojený na inžinierske siete, má vlastnú prípojku vody, plynu a prístup je spevnený zámkovou dlažbou.

Pozemok sa nachádza za polyfunkčným objektom, má celkovú výmeru 730 m². Momentálne je využívaný ako ovocná záhrada, možnosť predaja ako samostatný stavebný pozemok, prípadne rozdelený záujemcom o bytové jednotky v polyfunkčnom objekte. Prípadne na tomto pozemku môže byť vybudovaný nový objekt podľa predstáv kupujúceho. Ponúkaný komplex nehnuteľností má veľmi dobrú polohu, čo zvyšuje možnosť jeho efektívneho využitia do budúcnosti.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme v RK.

Podobné realitné ponuky

Kaviareň v centre mesta
Predaj Cena v RK
Kaviareň v centre mesta

Hľadáte príjemnú kaviareň, ktorú by ste radi prevádzkovali…? Ponúkame Vám na odstúpenie kaviareň, ktorá sa nachádza v centre mesta…- úžitková plocha 180m² (terasa 80m²)- kompletne zariadenie- klimatizačná jednotka - nová...

Zvláštne nehnuteľnosti 180 m2 Piešťany / Nálepkova
Predaj výrobno-skladového objektu, Chtelnica
Predaj 500.000,- €
Predaj výrobno-skladového objektu, Chtelnica

177293 - ponúkam na predaj výrobno-skladový objekt s betónovou prístupovou cestou o rozlohe 6600 m2 v obci Chtelnica. Objekt pozostáva z murovanej haly o rozlohe 684 m2 /rozmery 38m x...

Zvláštne nehnuteľnosti 0 m2 Chtelnica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Kaviareň v centre mesta Cena v RK Zvláštne nehnuteľnosti 180 m2 Piešťany
Nálepkova
predaj
Predaj výrobno-skladového objektu, Chtelnica 500.000,- € Zvláštne nehnuteľnosti 0 m2 Chtelnica predaj