Polyfunkčný objekt na predaj, Vráble, centrum mesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkam na predaj čiastočne podpivničený polyfunkčný objekt v meste Vráble, okres Nitra.

Prízemie tvorí veľký otvorený priestor, WC, 2x kancelária, galéria, zasadacia miestnosť. 1. poschodie je tvorené veľkou skladovou a výrobnou časťou, 2x sklad, 5x kancelária a viac miestností rozličných veľkostí. Na poschodí sa nachádza 2x kuchynka, jedáleň, šatne, sprchy s WC.

Objekt sa nachádza na priestrannom, z časti zavlažovanom pozemku, má rozlohu 5266 m2. Za objektom sa nachádza tenisový kurt s osvetlením, altánok s vodou a elektrikou, pred objektom parkovacie plochy na cca 30 áut. Pozemok je celo oplotený, množstvo okrasnej zelene, posuvná brána na el. ovládanie, nakladacia rampa a prístrešok na vysokozdvižný vozík.

IS – elektrika 220/380 V, obecná voda, plyn, žumpa (20 m3). Vykurovanie je ústredné plynové, v hale plynové žiariče, radiátory korádo. Podlahy plávacie v kanceláriách, v hale liata podlaha, plastové okná so žalúziami.

Ak Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie a obhliadku nehnuteľnosti, volajte tel. číslo alebo píšte na

Podobné realitné ponuky

Na predaj parkovacie státie v garáži pod bytovým domom Nedbalova ulica
Predaj 15.000,- €
Na predaj parkovacie státie v garáži pod bytovým domom Nedbalova ulica

TUreality Vám ponúka na predaj garážové státie v Nitre ulica Nedbalova rovno pod bytovým domom. Prístup do garáže je prechodom cez Matičnú ulicu. Vstup cez garážové vráta ovládané diaľkovým ovládačom...

Zvláštne nehnuteľnosti 12 m2 Nitra