Podnikateľská príležitosť s možnosťou vlastného bývania

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Sany reality Vám exkluzívne ponúka na predaj komerčné priestory (prevádzku obchodu a pohostinstva) s možnosťou vlastného bývania v podkrovnom byte.

Potraviny:

Občanmi vyhľadávané potraviny sa nachádzajú hneď pri hlavnej ceste v budove prízemného rodinného domu, ktorý bol prestavaný pre tieto účely jeho vyžitia. Stavba prešla rekonštrukciou - zateplenie, hydroizolácia, vymenené plastové okná. Strechu pokrýva pozinkovaný plech. Budova bola postavená z tradičných materiálov - tehla, kvadra. Steny a strop sú omietnuté, podlahy tvorí teracco dlažba. K samotnej miestnosti potravín prislúcha ešte sklad, kancelárske priestory, priestory pre zamestnancov - šatňa, WC. Objekt je napojený na el., vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie je centrálne pecou na pevné palivo. Prevádzka obchodu je chránená kamerovým systémom s alarmom.

Hostinec:

Pohostinstvo stojí v centre obce, na hlavnom ťahu, čo mu zabezpečuje dostatok zákazníkov po celý rok. Bez prestávky funguje už cez 20 rokov. V lete návštevníci obľubujú sedenie na zastrešenej drevenej terase. Gro podniku tvorí výčap, kde atmosféru v zimných mesiacoch dotvára krb. Zadná miestnosť slúži najmä pre súkromné akcie, oslavy. Sedenie zabezpečujú štýlové drevené lavice. Hostinec disponuje skladom, kotolňou, technickou miestnosťou a miestnosťou pre zamestnancov, toalety. Budova je napojená na vodovod, kanalizáciu, el. Tiež prešla od roku 2012 kompletnou rekonštrukciou - zateplenie, hydroizolácia, plastové okná, nový krov a strešná krytina Bramac. Vykurovanie prostredníctvom pece na tuhé palivo. Objekt je tiež napojený na alarm s kamerovým systémom.

Mezonetový podkrovný byt s terasou:

Otvorený 2-izbový byt o nadštandardnej výmere 120m2 ponúka možnosť moderného bývania. Priestranná, plne zariadená kuchyňa poteší každého gurmána. Jedálenská časť plynule prechádza do obývacej izby. Drevené trámy na strope dotvárajú príjemnú atmosféru, ktorú ešte umocňuje krb. Ani v kúpeľni sa nešetrilo priestorom - dominuje jej murovaný sprchový kút. Toaleta je čiastočne oddelená. Po železnom točitom, schodisku sa dostanete do podkrovnej spálne s dvoma zabudovanými šatníkmi. Byt má tri zdroje tepla - krb, podlahové kúrenie alebo radiátormi, ktoré napája pec na tuhé palivo v suteréne.

Všetky tri nehnuteľnosti je možné kúpiť iba spolu.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku, kontaktujte maklérku na t. č.:

Cena: na vyžiadanie

Sany reality - Váš obchodný partner pri predaji a kúpe nehnuteľností






Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Liptovský Mikuláš