AK CHCEŠ VLASTNIŤ SVOJ SKRYTÝ RAJ PRI BRATISLAVE,SI NA SPRÁVNEJ ADRESE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj kúsok raja, ktorý sa rozprestiera na pozemku o veľkosti 15.000 m2 a pozostáva z fungujúceho psieho hotela, exotickej zóny určenej na svadby, oslavy, firemné podujatia a duchovné pobyty, western ranču a s priestorom pre detské oslavy a tábory vo westernovom štýle. Samozrejmosťou je aj rodinný domček, ktorý je strategicky umiestnený v strede pozemku. Vybudovaná časť v súčasnej dobe zaberá cca 6.000 m2 a zvyšných 9.000 m2 čaká na ďalšie dobudovanie.
Jedná sa o jedinečný projekt svojho druhu na Slovensku, ktorý vďaka svojmu unikátnemu prevedeniu s citom pre detail ponúka kombináciu a spojenie viacerých svetov dokopy.
Celý komplex je situovaný v poli na úplnej samote, je kompletne oplotený s prístupom z viacerých strán z obecnej cesty a poskytuje totálne súkromie a ticho.

ROZLOŽENIE POZEMKU:
V rámci rozloženia je komplex vybudovaný nasledovne:
1. časť: Skrytý raj, ktorý Vám po vstupe do komplexu spôsobí instantnú husiu pokožku bol ručne a precízne vybudovaný v exotickom štýle za účelom osláv, firemných podujatí, svadieb a iných pobytov. Po vstupe cez vstupnú bránu sa Vám otvorí dokonalý priestor aký ste mohli vidieť maximálne na pobyte v exotickej krajine. Nájdete tu vybudované jazierko, okrasné stromy a dreviny, kryté sedenie, bar, vonkajšie otvorené toalety, beach club, yoga zóna, pódium, posedenie pod hviezdami, a mnoho ďalšieho. Všetko určené na nezabudnuteľné zážitky v najúžasnejšom prostredí.
2. časť: Zabehnutý hotel pre psov, ktorý je zložený zo štyroch tematicky postavených domčekov s klimatizáciou a kamerovým systémom s kompletným oploteným pozemkom s výbehom.
3. časť: 3 izbový rodinný domček o veľkosti 55 m2 s 24 m2 terasou (postavený z 2 kontajnerov, vykurovanie: infrapanely a klimatizácia, kúpeľňa je vykurovaná podlahovým vykurovaním, ohrev vody (bojler), napojený na elektrinu, studňu a žumpu)
4. časť: Westernové mesto s rančom, ktorý je určený primárne na detské oslavy a tábory, kde máte k dispozícií vonkajšie posedenie, ohnisko, grill, indiánsky teepe stan, toalety, bazénik a nemôžu chýbať zvieratká (registrovaný ranč).
Zvyšná časť pozemku čaká na rozšírenie a využitie na iné aktivity, prípadne vybudovanie komunitného spolunažívania.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Lokalita: Kvetoslavov
* Typ: orná pôda / ostatná plocha – určený na rekreáciu
* Rozloha: 15.171 m2
* Kompletné oplotenie komplexu
* Napojenie na pozemok z obecnej cesty
* Inžinierske siete: voda – studňa, elektrina, 2x žumpa

NÁZOR MAKLÉRA:
Jedná sa o jedinečný komplex, jediný svojho druhu na Slovensku a pravdepodobne aj v širokom okolí. Je určený hlavne pre ľudí, ktorí chcú zhmotňovať svoju kreativitu, budovať a zachovať si spojenie s prírodou a ľuďmi. Je to komplex s nekonečnými možnosťami, kde sa medze nekladú. Je tu priestor na komunitné spolunažívanie, rozširovanie svojho raja, pestovanie a mnoho ďalších aktivít.

LOKALITA:
V obci Kvetoslavov sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť ako potraviny, materská škola, základná škola, pošta, lekár, mäsiarstvo, pekáreň.
Za kultúrnym a športovým vyžitím nemusíte chodiť ďaleko. Kino, wellness, vodný svet či množstvo športovísk nájdete v 7 km vzdialenom komplexe X-BIONIC. Ak oddychujete v prírode, na výber máte rôzne cyklotrasy alebo turistické trasy.
Od komplexu je napojenie na R7 vo vzdialenosti len 1,5 km. Rýchlostná cesta R7 bola dňa 19.07.2020 odovzdaná verejnosti, vďaka čomu sa do Bratislavy dostanete za približne 20 minút. Okrajovou časťou obce prechádza železničná trať Bratislava – Komárno, ktorá umožňuje bezproblémové napojenie na oba smery. Dopravné spojenie moderných vlakov RegioJet vedie priamo cez obec Kvetoslavov.
Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

CENA: 415.000 Eur
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky

Domov seniorov v lone prírody, Malý Dunaj
Predaj Cena v RK
Domov seniorov v lone prírody, Malý Dunaj

CENA DOHODOU!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ Rrekreačné zariadenie s projektom na dom seniorov, ktoré sa nachádza v krásnej oblasti Malého Dunaja, s možnosťou využívania vodných športov a rybolovu v srdci malebnej prírody...

Zvláštne nehnuteľnosti 5560 m2 Blahová / Tichá
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Domov seniorov v lone prírody, Malý Dunaj Cena v RK Zvláštne nehnuteľnosti 5560 m2 Blahová
Tichá
predaj