LUXUSNÝ NEBYTOVÝ PRIESTOR - KAVIAREŇ, CABANOVA UL., DÚBRAVKA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj luxusný priestor deklarovaný ako kaviareň/cukráreň v BRATISLAVE - mestská časť Dúbravka. Priestor je atraktívne a nadštandardne zariadený, vybavený klimatizáciou a vzduchotechnikou, vhodný ako súkromný club, kaviareň, cukráreň/zmrzlináreň a ponúka všetko čo vyžaduje atraktívny interiér. Pozostáva z otvoreného priestoru s plne vybaveným barom a samostatnej kuchyne. Toalety sú oddelené na pánske a dámske. Ide o zabehnutú kaviareň so stálou klientelou. Možnosť využívať aj na usporiadanie rodinných osláv, svadieb a pod.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Cabanova ulica; Bratislava - Dúbravka
* celková plocha: 90 m2
* novostavba
* poschodie: 1/6
* parkovanie možné v okolí
* klimatizácia, samostatná kuchyňa, oddelené toalety
* luxusné prevedenie

LOKALITA A OKOLIE:
Priestor je situovaný v príjemnom prostredí starej Dúbravky medzi bytovými domami v blízkosti novovybudovanej vilovej štvrti. Vzdialenosť od hlavnej cesty, resp. zastávky MHD je 3 minúty chôdze. Výborné napojenie na diaľničný obchvat.

CELKOVÝ DOJEM:
Luxuný priestor s kvalitným prevedením osloví nie len Vás, ale každého zákazníka, ktorý sa sem bude zakaždým rád vraciať.

CENA : 220.000,-EUR
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT

Podobné realitné ponuky

Predaj - garsónka alebo komerčný priestor - Bratislava, Dúbravka
Predaj 95.000,- €
Predaj - garsónka alebo komerčný priestor - Bratislava, Dúbravka

Ponúkame nebytový priestor o výmere 25 m² na prízemí v novostavbe na Agátovej ulici.Priestor sa môže využiť ako napríklad:masážny salón, kaderníctvo, nechtové štúdio, salón krásy, kancelária a pod., ale...

Zvláštne nehnuteľnosti 25 m2 Bratislava - Dúbravka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj - garsónka alebo komerčný priestor - Bratislava, Dúbravka 95.000,- € Zvláštne nehnuteľnosti 25 m2 Bratislava - Dúbravka predaj