Na predaj bývalý poľnohospodársky objekt aj s projektom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Naša realitná kancelária For Home Vám predstavuje skvelý objekt, ktorý sa nachádza v obci Močenok, časť Gorazdov, čo je okres SA. Tento objekt bol v minulosti využívaný pre poľnohospodárske potreby a podľa toho bol aj vybudovaný a zariadený. Je to tichá a vľúdna obec, ktorá pre život ponúka všetko potrebné. Obec žije športom a kultúrou, nachádzajú sa v nej historické pamiatky, je čistotná. Lokalita, v ktorej sa objekt nachádza je tichá, ktorá ideálne poslúži na oddych a relax od každodenného zhonu. Celý areál je na predaj. V areáli sa nachádza celkom 6 budov, ktoré sú v pôvodnom stave a je potrebné ich zrenovovať ak tak uvážite a budete chcieť zanechať pôvodnú ideu areálu. V minulosti slúžili 3 budovy na ubytovanie, sklad a odchovne, nakoľko areál využívalo družstvo.
BUDOVA č. 1 : Budova je súčasťou bývalého poľnohospodárskeho areálu a zaraďuje sa medzi nebytové poľnohospodárske budovy. Ide o murovaný objekt postavený z betónových prvkov postavený v roku 1970. Zastavaná plocha budovy je 883 m2.
BUDOVA č. 2: Ide o rovnaký tip nehnuteľnosti ako budova č.1. Pred budovou je veľká panelová plocha, ktorá môže slúžiť aj ako parkovisko alebo ako odstavovacia plocha pre stroje.
OBYTNÁ BUDOVA č. 1: Zaraďuje sa medzi ostatné budovy na bývanie a v minulosti slúžila ako ubytovanie pre zamestnancov. Má obdĺžnikovitý pôdorys so sedlovou strechou. Dispozične pozostáva z vstupnej haly, strednej haly, 8 izieb, 2 kúpeľní a 1 spoločnú miestnosť. Je jednopodlažná so zastavanou plochou 372 m2.
OBYTNÁ BUDOVA č. 2: Ide o jednopodlažnú budovu, ktorá taktiež slúžila ako prechodné ubytovanie pre zamestnancov. Bola postavená v roku 1967 a je to dvojbytovka. Má plochú strechu a zastavaná plocha bytovky je 167 m2.
SKLAD: Radí sa medzi skladové objekty, ktorý bol pôvodne využívaný ako garáž pre poľnohospodárske vozidlá, neskôr sa dal do užívania ako sklad. Ide o murovanú budovu s plochou strechou. Obsahuje 11 samostatných priestorov s dverami. Bol postavený v roku 1975 a zastavaná plocha nehnuteľnosti je 460 m2.
BYTOVÝ DOM: Ide o bytový dom, ktorý pozostáva z 3 podlaží s 3 bytmi. Budova bola postavená a vydaná do užívania v roku 1967. Obsahuje 2 poschodia s bytmi a 1 podlažie s pivnicami a spoločnými priestormi. Všetko je v pôvodnom stave.
BYT č. 1 a č. 3: Stojí na vyvýšenom prízemí s výmerou 53 m2 v pôvodnom stave.
BYT č.2 : Je v pôvodnom stave s výmerou 61 m2.
Jedná sa o pozemok o celkovej rozlohe 5 ha.
Prikladáme aj návrh vizualizácie ako by mohol byť areál zrekonštruovaný. V areáli sa majú postaviť obytné kontajnery na bývanie. Môže tu vyrásť moderný obytný komplex !
K pozemku vedie aj príjazdová cesta a nachádzajú sa tu všetky IS aj s parkoviskami. Celé okolie je obklopené polami čo dotvára krásny a pokojný efekt
Ďalej sa na pozemku nachádza aj vodojem s obsahom cca 50 m3 tzn. oceľová opláštená nádrž s priemerom 2m. Studne, vodovod, ktorý je napojený na areál, kalové nádrže. Celý areál je oplotený pletivovým plotom. CENA V RK.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý:

-kompletný právny servis
-kompletný realitný servis vrátane provízie
-zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva )
-autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster
-prepis energií

U nás vybavíte všetko na jednom mieste

- realitný a právny FULL servis
- spolupracujeme so všetkými fin. Inštitúciami
- zabezpečenie nehnuteľnosti, príjmu
- návrh interiérového a exteriérového dizajnu 2D / 3D
- poradenstvo pri stavebnej činnosti
- realizácia rekonštrukcie na mieru

Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra


Podobné realitné ponuky