:: Nadštandardný 5-izb. mezonet na začiatku Petržalky, Lužná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s dostupnosťou ihneď na prenájom nadštandardný 5-izbový MEZONETOVÝ byt v lokalite BA V., Petržalka, Lužná ulica. Byt sa nachádza na 7. a 8. poschodí polyfunkčného domu v NAJLEPŠEJ ČASTI Petržalky. Výmera bytu je 160 m2 + 29 m2 TERASA a 2 balkóny (6,57 m2). Dispozíciu prvého podlažia bytu tvorí vstupná hala, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, balkón, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, pracovňa, terasa a kumbál pri vstupe. Poschodie ponúka tri spálne (najväčšia s balkónom do vnútrobloku), kúpeľňu so sprchovým kútom a WC a šatník. V byte je zavedené vysokorýchlostné pripojenie na internet a káblová televízia, je plne klimatizovaný. Orientovaný je na juhovýchod a severozápad.
Byt má SKVELÝ VÝHĽAD na Karpaty a okrasnú zelenú strechu novostavby, z druhej strany do pekného zeleného vnútrobloku.
K bytu je k dispozícii veľká dvojgaráž na prízemí s prístupom priamo z ulice. Priestory MONITOROVANÉ kamerami.

STAV BYTU:
Interiér bytu bol navrhnutý bytovým architektom, ponúka veľa praktického úložného priestoru. V kuchyni je okrem štandardných spotrebičov k dispozícii aj chladnička na víno. Nová LED TV JVC s rozlíšením 4K, nová SEDAČKA a nový matrac na manželskej posteli. Veľkou výhodou je nadštandardná PLNÁ POCHÔDZNA VÝŠKA aj na hornom poschodí.

PLATBY:
Cena prenájmu je 1600 eur + 350 eur energie, internet a TV. Vratná zábezpeka vo výške jednomesačného nájmu a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- EUR.

LOKALITA:
Lužná ulica a časť Šustekovej ulice tvoria momentálne najkrajšiu časť Petržalky, dokončenú tento rok spoločnosťou Vodotika, ktorá dáva DÔRAZ NA DIZAJN A FUNKČNOSŤ. V okolí domu sú relaxačné zóny, jazierka, fontány, udržiavaná okrasná zeleň, množstvo obchodov a služieb priamo na ulici – lekáreň, potraviny, kaderníctvo... V susedstve domu je Poliklinika Šustekova. Ideálna lokalita s rýchlym napojením na diaľnicu, Staré Mesto dostupné za pár minút električkou, kolobežkou alebo pešo cez Starý most.

/ PRENÁJOM / 5-IZBOVÝ BYT / MEZONET / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / LUŽNÁ ULICA / GARÁŽ / TERASA / BALKÓNY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky