REZERVOVANÉ - Atraktívna garsónka v širšom centre mesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ste mladý pár hľadajúci svoje prvé bývanie, či dôchodca túžiaci užiť si zaslúžený dôchodok v útulnom prostredí domova, alebo nenáročný študent ? Tak možno práve táto nehnuteľnosť je pre Vás tou pravou.

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ krásne zrekonštruovanú garsónku nachádzajúcu sa v širšom centre mesta o rozlohe 17m2.

Lokalita:
Garsónka sa nachádza 5 min. pešej chôdze od centra mesta na ulici Záhradná 1. Je pár metrov od zastávok MHD, pekárničky s čerstvým pečivom, či zdravotnej starostlivosti a kompletnej občianskej vybavenosti. Ak máte auto, v tejto lokalite nie je problém s parkovaním.

Popis nehnuteľnosti:
- Poschodie 1/5
-.Rozloha garsónky- 17 m2, ktorú tvorí predsieň, obývacia izba, kuchynka, kúpelňa s WC
- Nehnuteľnosť sa nachádza v tehlovom bytovom dome.
- Vymenené plastové okná sú benefitom tejto nehnuteľnosti rovnako ako aj plávajúca podlaha, dlažba, kompletne zrekonštruovaná kúpelňa so sprchovým kútom a miestom pre práčku, nová kuchynská linka so zabudovanou chladničkou.
- Kúpeľňa disponuje menším plastovým oknom.
- OV- osobné vlastníctvo

Garsónka je pre vás vhodná ak ste
Mladý pár, ktorý hľadá svoje prvé spoločné bývanie, či študent, alebo pracujúci, obzerajúci sa po priestorovo nenáročnej nehnuteľnosti.
Rovnako výhodnou alternatívou môže byť garsónka pre dôchodcu vzhľadom na 1. poschodie a nenáročné, kľudné a útulné priestory.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez akýchkoľvek tiarch s možnosťou zakúpenia na hypotéku, ktorú za Vás vybavíme. Náklady na bývanie predstavujú 75,-€ mesačne vrátane energií. Správca bytového domu Bytové družstvo.
Voľný ihned


Cena, zahŕňa kompletné realitné služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: HL1BEx

Podobné realitné ponuky

NEBYTOVÝ PRIESTOR,GARSÓNKA,HOTEL ŠARIŠ, SABINOVSKÁ, PREŠOV
Predaj 44.900,- €
NEBYTOVÝ PRIESTOR,GARSÓNKA,HOTEL ŠARIŠ, SABINOVSKÁ, PREŠOV

V centre mesta na predaj nebytový priestor (dá sa využiť ako garsónka) v HOTELY ŠARIŠ, ulica Sabinovská, Prešov.Pozostáva : vstupná chodba, izba, kúpeľňa s wc.- 16m2 , 3/7- osobné...

Garsónka 16 m2 Prešov / Sabinovská
PREDANÁ - Garsónka 20 m² v Prešove s novou kúpeľňou
Predaj Cena v RK
PREDANÁ - Garsónka 20 m² v Prešove s novou kúpeľňou

PREDANÉHľadáte CENOVO DOSTUPNÉ BÝVANIE s možnosťou OKAMŽITÉHO NASŤAHOVANIA?Ste rodič, dôchodca, študent, pracujúci alebo zatiaľ slobodný človek? Čítajte ďalej ... toto je pre Vás.Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám EXKLUZÍVNE...

Garsónka 20 m2 Prešov / Októbrová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NEBYTOVÝ PRIESTOR,GARSÓNKA,HOTEL ŠARIŠ, SABINOVSKÁ, PREŠOV 44.900,- € Garsónka 16 m2 Prešov
Sabinovská
predaj
PREDANÁ - Garsónka 20 m² v Prešove s novou kúpeľňou Cena v RK Garsónka 20 m2 Prešov
Októbrová
predaj