REZERVOVANÁ Garsónka s balkónom, 30 m2, Východná, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 1 izbového bytu na ulici Východná s úžitkovou plochou 30 m². Byt sa nachádza na 1/6 poschodí bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha pivnica a balkón.

Bytový dom bol postavený v r. 2006 a sú pred ním vybudované parkovacie miesta. Bytový dom má vlastnú kotolňu a otváranie vchodových dverí je cez elektronického vrátnika.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza vešiaková stena, kúpeľne s vaňou a WC. V izbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa a kuchynský kút. Plávajúca podlaha je v izbe a dlažba je v kuchynskom kúte a kúpeľni. Na byte sú plastové okná.

Výhodou bytu je, že je útulnú a slnečný, nachádza sa v lokalite blízko prírody, je vhodný k okamžitému nasťahovaniu a má nízke mesačné náklady.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, poliklinika, potraviny, reštaurácie, OC Južanka a mnoho iného.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Andrea Kotlebová
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky