REZERVOVANÉ!!! Na predaj garsónka + lodžia

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj slnečnú garsónku na Vansovej ulici v Trenčíne. Byt s výmerou 28m² je na 2. poschodí zatepleného bytového domu, ktorý disponuje vchodovými dverami s elektronickým vrátnikom, novými schránkami, zvončekmi, novým výťahom, balkónmi a aktuálne boli v ňom menené stupačky.
Dispozične pozostáva byt zo vstupnej chodby, kúpeľne s novou toaletou a sprchovým kútom. Kuchynský kút je od obývacej časti oddelený ostrovčekom, ktorý je obložený vkusným kameňom. Chodba poskytuje dostatok úložného priestoru, ktorý je na nezaplatenie. K bytu prislúcha priestranná lódžia a klasická latková pivnica. Byt je čerstvo vymaľovaný, predáva sa zariadený. Sú tu bezpečnostné dvere, plastové okná.

Náklady na bývanie sú 80,-Eur (byt. spoločenstvo) + 15,-Eur elektrika.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, detské ihriská, potraviny, pošta, OC Južanka, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Zaslúžený oddych a relax nájdete v lesoparku Brezina.

Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/RvMVzPiD1h5?cta_origin=all_spaces_page§ion=media

Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky