Trnava, garsónka na predaj - širšie centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj garsónku v Trnave - ul. Študentská, na 2. poschodí v 3 poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Celková plocha bytu: 12 m2.

Dispozícia: 1 izba, kúpeľňa spojená s WC, pivnica.

Popis: Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Nové plastové okná, keramická dlažba, laminátové podlahy, vnútorné dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka, elektrické rozvody. V cene je aj všetko vybavenie.

Lokalita: v blízkosti domu ZŠ, MŠ, nákupné centrum, detské ihrisko, lekáreň, zdravotné stredisko, zastávka MHD, autobusová a železničná stanica. Parkovanie pred domom.

Cena predmetnej nehnuteľnosti zahŕňa províziu realitnej kancelárie, profesionálne realitné a právne poradenstvo vrátane vypracovania kúpno-predajných zmlúv a návrhov do katastra nehnuteľností. V prípade potreby vám vieme zabezpečiť súdno-znalecký posudok a bezplatne vám pomôžeme pri získaní hypotekárneho úveru.

Podobné realitné ponuky

 PREDAJ ! Útulná garsónka v obci Cífer v lokalite Karlov dvor
Predaj 65.000,- €
PREDAJ ! Útulná garsónka v obci Cífer v lokalite Karlov dvor

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj útulnú garsónku v obci Cífer v lokalite Karlov dvor. Garsónka disponuje podlahovou plochou o výmere 25 m2. Parkovanie priamo pred bytom. Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná...

Garsónka 25 m2 Cífer