Rekonštruovaná garzónka 24m2, s komplet zariadením, Staničná, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj slnečnú zrekonštruovanú garzónku o výmere podlahovej plochy 24m2 na ul. Staničná v Trenčíne. Byt sa nachádza na 1. poschodí zo siedmich v zateplenom panelovom dome.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je kuchynská linka a z jednej priestrannej izby. Z chodby sa vstupuje do samostatného WC a kúpeľne s murovaným sprchovacím kútom. V kúpeľni je vstavaná policová skriňa, kde je možné po menšej úprave postaviť práčku. V izbe je závesná posteľ, takže celý priestor sa dá využiť ako obývacia miestnosť. V byte prebehla nasledovná rekonštrukcia - protipožiarne vstupné dvere, plastové okno, murované jadro, nová elektroinštalácia v celom byte, stierky, plávajúca podlaha vo vstupnej chodbe/kuchyni a v izbe, dlažba v kúpeľni a WC, kuchynská linka na mieru, nový radiátor. Na radiátore je pomerový merač tepla. V byte je pripojenie na internet a TV.

Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane nasledovných spotrebičov - chladnička, mikrovlnná rúra, sporák, digestor, televízor a hudobný systém.

Mesačné náklady sú cca 53€ pre 1 osobu. Orientácia bytu je Z. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. K dispozícii je ihneď. K bytu nie je vytvorený energetický certifikát.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Podobné realitné ponuky