GARSÓNKA, ČIASTOČNÁ REK., DEVÍNSKA NOVÁ VES, BRATISLAVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj peknú garsónku v Devínskej Novej Vsi, Bratislava IV. Nachádza sa na 3. poschodí s úžitkovou plochou 28 m².

BYT:
Garsónka prešla čiastočnou rekonštrukciou plastové okná, bezpečnostné a interiérové dvere, stierky, parkety. Nachádza sa na ideálnom 3. poschodí zo 7.

Devínska Nová Ves poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (školy, obchody a služby, reštaurácie). Zastávka MHD v blízkosti. Závod Volkswagen v blízkosti, čo umožňuje využitie aj ako investíciu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: Bratislava - Devínska Nová Ves
* poschodie: 3/7
* počet izieb: 1
* úžitková plocha: 28 m²
* stav: čiastočná rekonštrukcia

CENA:
65.000,- EUR
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 818138
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Devínska Nová Ves

Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene
Predaj 94.999,- €
Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene

BOND reality ponúka na predaj byt o o výmere 28,3 m2 nachádzajúci sa na 4/8 poschodí, v bytovom dome s dvoma výťahmi na ulici Jána Jonáša.Východne orientovaná garsónka...

Garsónka 28 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Jána Jonáša
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Väčšia, ihneď obývateľná garsónka priamo pri VW. Provízia v cene 94.999,- € Garsónka 28 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Jána Jonáša
predaj