360° VP:: Garsónka, NOVOSTAVBA, VÝŤAH, ZARIADENÝ, BA II., Podunajská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj útulnú ZARIADENÚ Garsónku v TEHLOVEJ NOVOSTAVBE s VÝŤAHOM v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Podunajská ulica. Nachádza sa na 3.poschodí a prislúcha k nemu PIVNICA o rozlohe 2 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, samostatného kuchynského kúta a obývacej izby. Výhodou sú nízke mesačné náklady na bývanie 50 euro a VLASTNÝ KOTOL na ohrev vody. Kúpou je voľná ihneď.

STAV BYTU:
Byt má bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami a na podlahách je položená plávajúca podlaha a dlažba. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, umývadlo, WC a BOJLER. Kuchynský kút má zabudovanú dvojplatničku a je tu umiestnená aj chladnička. Súčasťou predaja bytu je aj ZARIADENIE: posteľ, skriňa, stolíky, stolovanie pre dve osoby. Stačí sa len nasťahovať.

LOKALITA:
Podunajské Biskupice poskytujú kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, školy, škôlky, zdravotné strediská, poštu, reštaurácie, zastávky MHD. Nachádza sa tu dostatok zelene. V tesnej blízkosti domu tečie Malý Dunaj, kde je možné napojiť sa na cyklotrasu.

/ GARSÓNKA / PREDAJ / 21 M2 / NOVOSTAVBA / VÝŤAH / TEHLA / ZARIADENÁ / VLASTNÝ KOTOL / BA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / PODUNAJSKÁ ULICA /

Podobné realitné ponuky