360° VP:: Garsónka, NOVOSTAVBA, VÝŤAH, ZARIADENÝ, BA II., Podunajská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom Garsónku o celkovej rozlohe 21 m2 v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Podunajská ulica. Nachádza sa na 3.poschodí v 4-poschodovej NOVOSTAVBE s VÝŤAHOM. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, samostatného kuchynského kúta a kúpeľne s WC. K bytu prislúcha i pivničná kobka 2 m2. Cena nájmu zahŕňa poplatky za energie a internet. KTV možné pripojiť vo vlastnej réžii. Prenajíma sa maximálne pre 2 osoby a voľný je od 1.1.2019.

STAV BYTU:
Byt má bezpečnostné dvere. Na podlahách je plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové so žalúziami. Kuchynský kút je vybavený dvojplatničkou a chladničkou. Mikrovlnú rúru a pračku je možné zabezpečiť po dohode s majiteľom. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, umývadlo a WC. V izbe sa nachádza posteľ, skriňa, konferenčný stolík a stolovanie pre dve osoby.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jeden mesačný nájom vrátane energií a internetu vo výške 430,- euro + vratný depozit vo výške 430,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 430,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a dobré napojenie na diaľničný obchvat.

/ GARSÓNKA / PRENÁJOM / 21 M2 / NOVOSTAVBA / ZARIADENÁ / VÝŤAH / TEHLA / BA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / PODUNAJSKÁ ULICA /

Podobné realitné ponuky

ÚTULNÁ GARSÓNKA NA PRENÁJOM V BRATISLAVE
Prenájom 490,- €
ÚTULNÁ GARSÓNKA NA PRENÁJOM V BRATISLAVE

LICENCOVANÁ RK ORINREAL ponúka garsónku nachádzajúcu sa v novostavbe, kolaudovanej pred 7 rokmi. Tento útulný domov sa nachádza na 4. poschodí zo 4, s výťahom pre pohodlný prístup.Rozloha: Užitková...

Garsónka 19 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská 23 23J
Prenájom 490,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ÚTULNÁ GARSÓNKA NA PRENÁJOM V BRATISLAVE 490,- € Garsónka 19 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská 23 23J
prenájom