Krásna Garzonka pri Poluse na Predaj!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj úplne nový moderný komplet zariadený 1-izbový byt / garsónka v Bratislave v časti Nové Mesto pri nákupnom centre Polus City Center.

V cene bytu je nový nábytok a nové spotrebiče nízkej energetickej triedy, byt nebol ešte nikdy obývaný. Má plastové okná s vonkajšími i vnútornými roletami. Kuchyňa je vybavená lesklou bielou kuchynskou linkou IKEA, vstavanou varnou doskou Gorenje, vstavanou rúrou Gorenje, chladničkou s menším mraziacim boxom a drezom. V obývacom kúte je rozkladacia pohovka (vyspia sa na nej dve osoby) s úložným priestorom vo vnútri, televízor, skriňa, zrkadlo a stôl s dvoma stoličkami. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút so sklenenou zástenou, WC geberit, zrkadlo, umývadlo so skrinkou a práčka Whirlpool.

Byt je orientovaný na juhovýchod, nachádza sa na 1. poschodí v tehlovej zateplenéj bytovke a prislúcha k nemu veľká pivnica. Tento mesiac bola v byte urobená kompletná rekonštrukcia zahŕňajúca nové elektrické rozvody a vodoinštalácie. Na chodbe vedúcej do bytu je spoločný balkón. Bytový dom má výťah a vchod je zabezpečený elektrickým čipom. Celková plocha je cca 21m2 (z toho byt má 17m2 a pivnica cca 4m2).
Bezproblémové parkovacie možnosti priamo pred bytovkou. Top lokalita, v pešej blízkosti sa nachádzajú zastávky MHD, obchodné centrum Polus, detské ihriská, škôlky, školy, športové centrum a jazero Kuchajda vhodné na rekreáciu a športy.

Výhodou bytu sú veľmi nízke mesačné náklady - 63 eur (suma zahŕňa všetko - poplatky správcovskej spoločnosti, vodu a elektriku).

Cena nehnuteľnosti je 76.990,-eur vrátane kompletného právneho servisu aj hypotekárneho poradenstva.
Obhliadky si dohodnete na telefónnom čísle

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Bratislava - Nové Mesto

Predaj garsónka + balkón, Bratislava III, ul. Nám. Biely Kríž
Predaj 114.900,- €
Predaj garsónka + balkón, Bratislava III, ul. Nám. Biely Kríž

Realitná kancelária Real-H, ponúka na predaj garzónku v Novom Meste, ul. NÁM. BIELY KRÍŽ.Byt má výmeru 16,94 m2 + BALKÓN.Nachádza sa na 1. poschodí 2 poschodového, TEHLOVÉHO...

Garsónka 16.94 m2 Bratislava - Nové Mesto / Námestie Biely Kríž
Predaj, garsónka Bratislava Nové Mesto, Vajnorská
Predaj 87.000,- €
Predaj, garsónka Bratislava Nové Mesto, Vajnorská

Ponúkame na predaj investičnú garsonku v Bratislave vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Nové Mesto, Vajnorská ulica.Útulná garsonka má rozlohou 13,48 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na vyvýšenom prízemí v...

Garsónka 13 m2 BA - Nové Mesto
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj garsónka + balkón, Bratislava III, ul. Nám. Biely Kríž 114.900,- € Garsónka 16.94 m2 Bratislava - Nové Mesto
Námestie Biely Kríž
predaj
Predaj, garsónka Bratislava Nové Mesto, Vajnorská 87.000,- € Garsónka 13 m2 BA - Nové Mesto predaj